Kadinlar İki Yüzlüdür

18 Temmuz 2013 Perşembe yazildi.



Kadınların bir çoğu iki yüzlüdür aksini iddia edende ılığın tekidir beyler.Neden mi?Hiç sizin başınıza gelmedi mi "çok seviyordu beni ama ayrıldık".Böyle bir dünya var mıdır beyler "çok severken ayrılmak!" böyle bir şey yoktur çok sevip boynuzlanmak , çok sevip enayi yerine konmak vardır.Tabi bunlarda fark edene...

Akıllanın artık beyler çalışıp didinip dişinden tırnağından arttırıp size üniversitede okuyor diye para gönderen ailelerinizin paralarını belki verir diye karıya kıza yedirmeyin.Siz evde  makarnanın suyu kaynasın diye beklerken onlar orgazm sigaralarını yakmış oluyor.Harcanan siz oluyorsunuz...

Hani şu lisede sürtüneyim bari diyip kantinde arkasına geçtiğiniz kızlar; üniversitede ona buna verip size koy göte diyecek.O kızlar okulda gününü gün ettikten sonra işler ciddiye bindiğinde kapınızda kuyruk olacak; kanmayın!

3 sene 5 sene çıkıp ayrıldıklarınız.Hani şu facebookta twitterda başkasıyla fotoğrafını gördüğünüzde eliniz ayağınız boşalan kızlar la hani sevdiğiniz aşkından öldüğünüz kızlar bir düşünün siz 3-5 yılı bir kalemde silip atamazken nasıl oluyorda onlar unutabiliyor.Yeni bi sevgili yapıp cool takılabiliyor."Aşkitomla pompacıdayız." diye twit atabiliyor.Cevap basit iki yüzlüler.

Evet beyler şimdi o aldığınız kırmızı gülleri gül reçeli yapın ziyan olmasın malum öğrencisiniz.Daha sonra da bir posta atıp rahatlayın ve düşünün dediklerimi.Değer mi?

buyrun beyler burdan yakın: http://inciswf.com/kadinlar-ikiyuzludur-panpa.swf

0 yorum: