3 Senelik Jigolo Hayatımı Anlatıyorum

12 Şubat 2013 Salı yazildi.

Muhafazakar bir aileden gelmiş herturluaq var öncelikle . baskıcı yetiştirilmiş . etrafına çizgiler çizilip bunları geçmeyeceksin denilmiş. kısıtlanmış . ne derse onu yapmış bir herturluaq var .2 ekim 2006 pazatesi günü . okulda öss nutukları atıldıktan sonra çıkışta harabelere gizlice sigara içmeye gidiyorum . 5 dakka sonra telefonum çalıyor.

açıyorum telefonu annem . alo diyorum ses yok tekrar alo diyorum sadece ağlama sesi . hıçkırıkla karışık baban dediğini duyuyorum .gerisini duymak istemeyip kapatıyorum telefonu . ama biliyorum gerisinin ne olduğunu . hayatımda çektigim en derin dumanı çekiyorum . ve işte orda başlıyor hikayem ..

2 gün sonra defnediyoruz babamı . içimde bi duygu var hüzün değil bu daha başka . babamı o halde görmek . o kadar aciz ki cansız bedeni . gömüyoruz babamı ama bilmiyordum o zaman çocuklugumu da gömüğümü..

lise son . dağılmış bir aile dagılmıs bir ben . hayalini kurdugum hayat bu olamaz . bir insan bu kadar mı etkileyebilir bir düzeni ?

kardeşim babamın yokluğunu haftalığını alamayınca anlıyor . daha 13 yaşında o zaman . geride ne para ne pul bıraktı . sadece beyaz eşya taksitleri var. ve ilk o zaman anlıyorum buyumem gerektigini , kardeşimin hırsızlık yaptıgını duydugumda.

bir ay bir yıl gibi geçiyor . annem desen enkaz. evde çıt yok kimse konuşmuyor herkes onun sesini arıyor gizliden . her gece büyüyorum . omuzlarımda katlanan bi yük. bölye devam edemeyecek sil baştan yapmak gerek ..

babamın ölümünden sonra maddi durumumuzdan bahsetmek istiyorum . kendisi vergi dairesinde memur olduğu icin ne bi yatırımı ne de rahmetli dedemden bi mirası vardı . standarttık işte. ölümünden sonra sigortadan para alıyoruz . ama nafile 2 erkek çocuk ve ne yapacagını bilmeyen bir anne . para nereye gidiyor belli değil . amcam yardım ediyor bi süre . bi gün evine çağırıyor beni harçlık verecek belli. kapıya geldiğimde yengemin sesini duyuyorum bağrış cağırış . amcama bağırıyor daha ne kadar para yedireceksin onlara fazla geliyor paran savur saga sola idare etmeyi ögrensin onlarda hep sen mi olacaksın ! içimde bişeyler acıyor . tarif edemiyorum . sadece yumrugumu sıkmakla yetiniyorum . koşuyorum sonra nefesim kesilene kadar düşünmemek için ..

o olaydan sonra bir kuruşuna dokunmuyorum amcamın verdiği paradan. öss yaklaşıyor . bırak sınava hazırlanmayı yazılılara girmiyorum . kaç defa müdür yardımcısının çağırdıgını hatırlamıyorum bile . kimin suratına baksam okulda acıma ifadesini satırlarca okuyorum suratlarından . memet var bizim . yaşadığımı hatırlatan tek insan . yazılı kağıtlarımda imzası olan adam . bi süre beni boyle idare ediyor . benimse aklımda tek düşünce var . para sadece para sanki herseyi çözecek gibi geliyor bana o zaman ..

para para para

insanların icad ettigi sonra insanların ugruna köle oldukları şey . insanların ney uğruna yaşadıklarını unutup hayatlarını satıp karşılığında aldığı şey.

2 ay sonra yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor . kabullenmişlik. bize lazım olan tek şey imiş . annemin ağlamalarını duymuyorum artık gece .

öss desen yalan olmuş artık . kazansam nasıl okuyabilirim ki . bizim memet aradı akşam . galerisi olan dayısı varmış beni anlatmış yarın gelsin bi iş ayarlarım demiş. gece yatıyorum içimde ufak bir umut. belki de benim kaderim buydu belki de benim icin en iyisi buydu

sabah gidiyorum dayısının yanına okulu ekip . adı selim . belli şeyleri yaşayarak gelmiş buraya . biraz muhabbet biraz nasihat . daha çok arkadaşı gibi konuşuyor benle . delikanlı adam . 40 yaşlarında çocugu olmamış hiç . seni işe alıcam fakat liseyi bitirmen lazım diyor . okuyacaksın diyor . en duymak istemediğim şeyi söylüyor . okul çıkışı geleceksin diyor arabaları temizleyip işin bitince gidersin diyor . hep sahip olmak istediğim babama benzetiyorum selim abiyi. çıkıyorum yanından biraz daha büyüyorum ..

sabahları okula gidiyorum dersle alakam yok zaten . çıkışta koşarak selim abinin yanına gidiyorum . bir hafta var gücümle çalışıyorum . belki de son umudumdu selim abi . bir hafta sonra gidiyorum yanına . çıkarıyor 150 kağıt . eline sağlık al haftalığın diyorum . selim abi bu çok fazla alamam bunu diyorum . selim abinin acıdığını biliyorum ama bir zerre hissettirmiyor . al diyor hakkındı uzatma. daha önce de çalışmıstım ama aldıgım bu parayı sigraya içkiye cafe köşelerine harcamayacaktım . daha fazla kazanmalıydım o adamın yokluğunu hatırlamamak için ..

kendimden bahsetmem gerekiyo bu bölümde . babam ve annemin akisne uzun boylu biriydim hazırlıkta 1.78 boyum vardı . deniz kıyısında yaşadığımız icin yazın her hafta yuzmeye giderdim . bundan dolayı geniş omuzlarım olmuştur hep . çok geçmeden voleybol takımına seçiliyorum okulun . 2 sene voleybol beraberinde fitness . 2. sınıfa geldigimde vucudum iyice belli etmeye baslıyor kendini . esmer tenli oldugumu anlamışsınızdır bile . ama aynaya baktıgımda sanki ilk defa gördugum bir yabancıya benzetiyorum suratımı .alışamıyorum bi türlü sürekli değişen suratıma ..

okul çıkışı yine selim abinin yanına gidiyorum . işim bittikten sonra yanına çağırıyor gel konuşacaz diyor . ne oldu selim abi diyorum senin hakkında konusacaz diyor . bak herturluaq bu bolye gitmeyecek seninde akranların gibi sınava girip universiteye gitmen lazım ne düşündügünü biliyorum tanıdıgım nadir durust insanlardansın . universiteyi kazan ben sana destek olucam . burda hayatını kazanamazsın .görüyorsun beraber çalıştıgın adamları hiçbiri okumadı onların dön bak hayatlarına onlar gibi olmak istermisin diyor . okumak. çok uzun bi süre . benim hemen para kazanmam lazım . derin düşünce alıyor beni . yarın gel adam gibi konusalım sunu bi daha diyor selim abi gitmem lazım diyor simdi . eve gidiyorum . hayatıma simdiye kadar baskalarının yön verdigini anlıyorum . buyuk sorumluluk . ne yapacagımı bilemiyorum ..

ertesi gun gitmiyorum okula sabahtan gidiyorum selim abinin yanına . şaşırdı beni görünce . bu saatte geldigine göre kararın belli galiba dedi. selim abi dedim . okumak icin bana sans bırakmadı hayat artık var olan gucumu degerlendirmek istiyorum dedim . sen bu konuda bana yardımcı olacakmısın boyle bi karar versem bile mi dedim . selim abi gözlügünü cıkartıp bana baktı . bişey demedi senin yasında bende oyle yapmıştım bu yuzden sende kendimden bi parca goruyorum dedi . ve ondan sonra hayatımın felsefesi olacak o cümleyi kurdu . fırsatı değerlendirmek demek doğru olanı yapmak değildir baze hata yaparak bir fırsatı değerlendirebilirsin ..

biraz daha konuştuk selim abiyle o gün . sonunda beni ne olursa olsun liseyi bitirmeye ikna etti . yetiştirecekti beni yanında . ama o gün başka bişey daha fark etmiştim . yavaş yavaş araba sevdalısı oluyordum ..

eve gittikten sonra anneme anlattım össye girmicem ama liseyi bitiricem diye. karşı çıktı ama razı oldu sonunda . koyuyorum yastıgı kafama babam öldüğünden beri ilk defa böyle hissediyorum . huzur

bu arada mehmetten bahsetmek istiyorum

mehmet benim ilk okuldan arkadasım . aynı ilkokul aynı ortaokul aynı lise. kaderimizin benzemesi bizi daha da yakınlaştırmıştı . beraber çok kavgaya girdik çok birbirimize daldık . beni az götürmedi eve sarhoşken. tüm sırlarımızı bilirdik. aynı kızı sevdik bi ara kız ikimzi de boynuzlayınca anladık dostlugun önemini. zeki cocuktur . zeki cocukların ustunden otlanan serseri çocuklar olur ya iste o benim . işe başladıktan sonra pek beraber takılmadık . sınava hazırlanıyodu rahatsız etmek istemiyordum . ugrana ölebilecegim nadir insanlardandı.

tanım yapıyor gibi olacam ama biraz da kız arkadaşlarımdan sevgililerimden ve milli olmamdan bahsedicem

herturluaq voleybolla ugrastıgı icin okulda az bucuk populerdir . ilk sevgilim hazırlıkta oldu . liseye gectik manita yapmalıyız dusuncesi var erkekli kızlı herkeste . cıkmamızda oyle oldu zaten . adı nazlı . tam bir kız değildi ama bir hiçten çok fazlasıydı . isminin aksine 3. gorusmemizde cıkma teklifimi kabul etmisti . yaklasık 6 ay çıktık . ilk el ele tutuşma . ilk öpüşme . yeniden sev beni . ilk defa bu filmde öpüşmüştük . öpüşmekten çok sunni tenefus gibiydi . ama yok boyle heyecan . kulaklarımdan alev fışkırıyor sanki . kalbim sanki zincire baglanmış köpek gibi kafesini parçalayacak . ilk cinsel deneyimim. lise 2 . her okulda vardır bir kaşar . çok duyduk ezgi diye bi kız var şöyle siktik böyle siktik diye ballandıra ballandıra anlatır millet. kızın suratına baksan kese kağıdını bırak cuval geçirsen yine kurtarmaz. kızla konustum çıkmaya başladık . 2 hafta sonra sinemaya goturdum bunu.

yer gösteren adama 5 kagıt verdim arkaya at bizi abi diye . geçtik arkaya film başladı . bi sahne geldi kadınla erkek öpüşmeye başladı . kızla göz göze geldim yumuldum bende. öpüşürken elimi kalcasına götürdüm . ilk defa kadınlıgı hissediyorum . çok sıcak . elimi yukarı çıkarıyorum . göğüsleri çok iri duruyor ve o zaman ögreniyorum buyutucu sutyeni. tam fiyasko . bu agacta en güzel görünen meyveyinin sagını solunu yırtarak ulastıktan sonra icinin boş çıkması gibi bişeydi . sonra dusundum bir milli olacaksam bile bu kızla olmamalıydım . hayatım boyunca o kızı hatırlamak istemiyordum . ama canan vardı ki yaşlansam bile unutamayacagım biri ..

canan lise sona başlamadan yazlıkta tanıştıgım kız . ilk defa birlikte oldugum kız . ilk defa aşık oldugum kız . ilk defa sarılıp uyudugm kız . tanışmamız duş alma kabinlerinde oldu . yanımdaki kabinde duş alırken kolyesini düşürmüş . duşların ayrı ayrı gideri olmadıgı icin yandaki kabınin altında ufak bi delik ver hafif egim oldugu icin oyle akıp gidiyor su. bu düşürünce benim kabine geldi kolye . yandan kapıyı yumruklamaya başladı bu . biri varsa kolyemi alabilirmi diye. aldım bende bekleyin cıkınca vericem dedim . tesekkur etti . dısarı cıktım bekledim bunu altımda sort var sadece . hani filmlerde olur ya kızla erkek birbirinden etkilenebilecekleri en güzel ortamda karsılasırlar . işte oyle birsey cıktı bu kapıyı açmasıyla bogazıma bişey takıldı . sanki dünya onun altına kurulmustu . ne bir ses duyuyorum ne de ondan baska birsey . kolyem sizde mi dedi . avcumu acmakla yetindim bisey diyemedim . cok tesekkur ederim dedi . kafamı salladım . ondan etkilendigimi anlamıstı . hayatta yapmak istedigim en son şey. bir kızın ondan etkilendigimi anlaması ..

gulerek kolyeyi alıp gitti canan . ama sadece kolyeyi degil hayatımda eksik olan birseyi doldurup baska bir şeyi çalıp gitti . ertesi gün arkadaslara sordum ismini ögrendim hangi blokta oturdugunu ögrendim . hayatımda hiç bir zaman bir kızla konusmaktan çekinmezdim ama başkaydı bu sefer .

aradan iki gün gecti sahilde oturuyoruz . bira almaya bakkala gectim . çıkarken karsımdan geliyor . boyle bi an yok . sanki kendi duruyor dunya altından akıyor . yanımdan gecer merhaba dedi . elimde iki bira var. merhaba dedim ama hayatımda soyledigim en tereddutlu merhaba . gecen acelem vardı gitmek zorunda kaldım kusura bakma dedi . önemli degil kolyeydi sadece dedim . ama benim icin sadece kolye degildi dedi sana ne kadar tesekkur etsem az dedi . abartma ya kim olsa aynı şeyi yapardı dedi. kendimde degilim ben nefret ederim boyle klişe kelimeler kullanmaktan . elimdeki biralara baktı . dısardaki grup sizin mi dedi evet dedim benimde arkadaslarım orda felan dedi. birazdan gidip oturduk . arkadaslarıyla konustu bıraz . o ara biraz muzik biraz biranın etkisiyle attım gerginligimi uzerimden . tanısma faslına gectik kızla felan . ismini söylemeden canan dedim . isimimi nerden biliyosun dedi . kıvırdım biraz ama anladı arastırdıgımı .

saat ilerliyo cananı tanıyorum . canana daha cok asık oluyorum . canan beni tanıyo . alkol artıyo . ortam sakinleşiyo artık çiftler kalıyo sadece. canana bakıyorum . nefes almak icin yeni sebepler buluyorum . canana daha cok asık oluyorum …

mart 2007

artık bitiyo yazılılar . kurtulmak istiyorum okuldan . ayak bağı gibi artık . selim abi bu arada ehliyet al ilerde lazım olacak sana da bana diyor . sınavlar diyorum . hayatı zorlaştırmak icin mi varsınız .galeride araba temizlemeyi bırakıyorum artık . müşterilerle ilgileniyorum . annemle ilgileniyorum . kardeşimle ilgileniyorum . patron oluyorum . koca oluyorum . baba oluyorum . büyüyorum ama istemiyorum

son yazılıya giriyorum . memette yine kagıdım . bitti diyorum okul yok artık . lise yok artık . rapor alıyorum bi tane . bağlasan durmam artık . selim abinin yanına gidiyorum . artık tam gün çalışıcam diyorum .yemin ettiriyor bana bitirdin mi liseyi diye. gel o zaman sana teklifim var artık diyor . sattıgın her araba icin komisyon verecem sana diyor . artık işim bu . varım yogum ne varsa bu iş icin harcayacam artık . o gün cıkmak istemiyorum galeriden . eve giderken bi çiçek alıyorum anneme nergis en sevdiginden . bitti artık diyorum kurtulduk . aglıyo annem ama uzun bi sure sonra ilk defa mutluluktan aglıyor .

haziran 2007

ehliyet sınavlarına girip kazanıyorum . cepte o kadar para yok . selim abiye söyleyemiyorum . sıkıstırıp duruyo kazanmadınmı diye abi belli olmadı daha diyip oyalıyorum . o ara mercedes c 180 full geliyor bize . selim abiyle arabaya bakarken bana eger bu arabayı 2 gun icinde satarsan sana helalınden 500 kagıt diyor . imkan yok alacaksa bile adam oyle bi arabayı 2 hafta oyalayıp almaz . ertesi gun satılıyo araba . alıyorum 500 kagıtı . cok sonra ögreniyorum selim abi zaten o araba gelmeden alıcı bulmuş ona ve ehliyeti kazandıgımı da biliyormuş en başından . alıyorum ehliyeti hayatımı bu kadar degistirecegini bilmeden.

saat sabaha yaklaşıyo . ortamda sadece 2-3 çift kalmış . iletişimin sadece kelimelerle olmadıgını anlıyorum canana bakarken . konusmuyoruz ama her goz goze geldigimizde biraz daha anlıyoruz birbirimizi . dalga sesleri daha anlamlı geliyor artık . sanki canana ulaşmak icin birbirlerini yiyorlar . ortamdan bir çift daha kalkıyor . uzun suren sessizligi canan fısıldayarak bozuyor . kalkalımmı ? bi şey mi oldu diyorum . baksana çiftleri yalnız bırakalım rahat olmasınlar diyor . tamam. biraz ilerde sitenin girişine doğru gidiyoruz . ilerde gülüşme sesleri . alkolun sesi bu . niyetini bozmus bi erkek ve alkollu bir kız . yuzyılın uyumu . aklıma bir an cananı cıplak getiriyorum . canan sanki anlamıs gibi bi anda bana bakıyor . tesekkur ederim bugun icin sıkılacagımı zannetmistim ama baksana saati bile fark etmedim ablamgil haşlayacak beni . bosver diyorum ne icin olursa olsun degerdi diyorum . gülüp kafasını yere egiyor . c blok kapısı . elveda noktası . duruyor . ikimiz de birşeyler bekliyoruz ama ikimizin de cesareti yok . bu kadar hızlı olamazdı . sonra yarın gece gelicekmisin tekrar diye soruyor . sen gelirsen neden olmasın diyorum . anlastık o zaman. bir an sessizlik . gorusmek üzere o zaman diyorum . gorusurz . tokalasmak icin elimi uzatıyorum . elimden tutup kendine cekiyor ve bir opucuk . gorusuruz diyor fısıldayarak . bu kadar tahrik oldugumu hatırlamıyorum . kalbim durdu vucudum atıyor . eve yuruyorum . ama yurudugumu hissetmiyorum bu ucmak galiba ..

düşünüyorum nasıl geçer bir gun nasıl gece olur . cananı dusunuyorum . kurulanırken o hali geliyor aklıma . bi de hala kulagımda cınlayan gorusuruz demesi . dusunuyorum . uykuya dalıyorum . telefon sesi . gozumu zor acıyorum . babam arıyor . eskişehirden aradılar halangil kaza yapmış izin aldım 2 gun sonra gidicez hazırlan ona göre en geç yarın dön buraya . düşünüyorum . güzel giden birşeyi bir olay baltalamak zorundamıdır . canan geliyo aklıma saate bakıyorum . 6 bucuk . bişeyler yer cıkarım canan belki gelmistir bile . bişeyler atıştırıp çıkıyorum . dunku yere gidiyorum daha kimse yok . bu gece bişeyler olacak diyorum yarın gidersem bi daha göremeyebilirim.

1-2 saat geçiyor . cananı goruyorum sanki ilk defa gormus gibi . sanki biri hafızamı siliyor onu her gördugumde tekrar aşık oluyorum. açmısın diye soruyor . farketmez benden diyorum . tamam ben acım biyerlerde bişey yiyelim diyor . yemege geciyoruz . soya soslu tavuk sote lutfen . klasik sorular .en sonunda soruyor . kız arkadasın var mı . icimde eger sen kız isen boyle bir arkadasım hiç olmadı demek geliyor . yok diyorum uzun suredir yok . senin ? var diyor . ama tum binayı yıkıp basıma geciriyor . hava agırlasıyor . soluk almak zorlaşıyor. nasıl diyorum . baska sehirede diyor . ben buralı da degilim . bir arkadasım icin geldim haftaya donuyorum diyor. cıkıyoruz ama aramız bozuk bu ara diyor . hava biraz hafifliyor. konu dagılıyor biraz. gorusemeyecez buyuk ihtimal bundan sonra diyorum . niye ? yarın cıkmam lazım eskisehire gidecekmisiz. ben donene kadar sen gitmis olursun coktan . kısa bir sessizlik oluyor. sonra o sessizligi yırtarcasına bir cumle kuruyor . hikayem bu cumleden sonra baslıyor belki de ..

ağustos 2007

telefon çalıyor arayan memet

abi napıyorsun ? oturuyorum memet sen ? bende tercihler acıklandı . neresi geldi ? istanbul yıldız teknik.

istanbul mu ? evet abi . çok uzak lan . ne zaman gideceksin ? kayıt tarihlerini bilmiyorum abi eylulde giderim heralde

memet. can dostum . hiç ayrılmamıstık bu güne kadar . ne yapacaksın olum orda kimin var ki ?

gel diyor olum orda bulursun bir iş . nasıl bırakim lan annemi kardeşimi . abi yapacak bişey yok.

memet de gidiyor kafa dagıtacagım zaman kimse yok artık . daha da yalnızım burda. selim abi arıyor aksam bizdesin yengen yemek yaptı o kadar . nerde çıktı ki simdi bu ?

aksam oluyor selim abilere gitmek icin hazırlanıyorum . kafam duman mehmet yuzunden . kapıyı çalıyorum . selim abi acıyor . nerde kaldın lan yengen yemekler elletmiyo kac saattir aç bekliyorum senin yuzunden . içeri giriyorum . zenginlik kokuyor . yenge mutfaktan çıkıyor . bana bakarak demek meshur herturluaq bu diyor . nasıl anlatıyo selim abi beni diye merak ediyorum bi an . geçin yemekler hazır bekletiyodum bende diyor yenge. masaya bakıyorum kuş görse süt vermeye başlar . bu insanlar hergun boyle yiyip nasıl zayıf kalıyo lan diye dusunuyorum . yemege baslıyoruz . yengenin adı emine . koca parası yiyen tiplerden . ama kotu niyetli degil kadın .selim abi diyor sen simdi merak etmissindir nerden cıktı bunlar diye. gelelim sadede . senin için farklı bir projem var artık ..

o zaman bu gunu dolu dolu yasamamız lazım diyor canan . anlamadım diyorum . açık konusmamı istiyormusun diyor canan. kalbim daha ritimli daha sert atmaya başlıyor artık . buyur diyorum . seni gordugumden beri etkilenmemek elde degil fakat bildigin uzere benim sevgilim var . surekli sana yakınlaşmakla yakınlaşmamak arasında gidip geliyorum . kalbimin vurusları acıtmaya baslıyor artık . belki de hayatımda tanısabilecegim nadir insanlardan birisin bu sansı da geri tepmek istemiyorum .

canan soyluyor benim devreler zorlanıyor artık konusmanın nereye gittigini biliyorum fakat onu isteyip istemedigimi bilmiyorum daha once hiç yapmamıştım . yavasca elini tuttum . avuc icleri yanıyor . kelimelerin bi anlamı yok artık diyorum . istersen akısına bırakalım . kafasıyla onaylıyor beni yemek bitiyor . sahile iniyoruz . iki biradan sonra atıyoruz ustumuzdeki telaşı . sevgilisini anlatıyor . aldatırken yakalamıs . buyuk ihtimal simdi de aldatıyodur . fısıltı halini almıştı sozcukler . yavasca yanasıyor bana . kafası omzumda . saclarının kokusu . cennet bu kadar guzel kokabilir mi diye dusunuyorum . kafasını cevirdi yavasca bana . biiyormusun hep sahip olmak istedigim sevgilim gibisin . kalp atışlarımı duymaması imkansız . dudaklarıma baktıgını fark ediyorum . o şimdi diyor . yavasca dudaklarımı dudaklarına goturuyorum . saniyeler yıl denizler okyanus yıldızlar güneş oluyor . boşver diyorum anı yaşayalım düşünmeden ..

öpüşmek .

küçükken bir adamla kadının öpüştüğünü görünce iğrenirdim . bir insan ne zevk alabilirdi ki bundan ? öpüşmek benim için prosedür gibiydi . uzun bi tatilden eve geldiginde açmaya çalıştığı sinir bozucu kilitler gibiydi . bitse de kurtulsak dedigimiz.

hayatımda ilk kez biriyle öpüşmek için can atıyordum . cananı öpüyordum . çilekli nemlendirici. nasıl bir kokudur o. cananı öpüyorum . nefesini hissediyorum . cananı hissediyorum . beceremem diye korkuyorum . ama canan becerememe fırsat vermiyor . sanki öpüşerek gök yüzüne çıkıyoruz

kısa bir yıl sonra canan bana bakıyor tekrar . karşı koyamıyorum artık sana diyor . karşı koymanı gerektirecek bi durum yok diyorum . yürüyoruz . ne olursa olsun aramızda kalsın yaşadıklarım diyor canan . söz diyorum sadece ikimzin anılarında kalacak bu . yürüyoruz . üşüdüm ben diyor . hayatında tatmadığın bişeyi tatmaya hazırmısın diyorum . ne ki o ? bozma suprizi diyorum ve elinden tutuyorum yürüyoruz.

çaktırmadan mehmete mesaj atıyorum . mehmet evi acil toplayıp dısarı cıkabilirmisin abicim acil bir iş var diyorum . mehmet tamam kardeşim diyorum . mehmetin en sevdiğim yanı . gel ölmeye gidiyoruz desem sesini çıkartmaz hadi der . biraz sahilde yürüyoruz . içimde garip bir tedirginlik . bakirim . bu sorun ikinci planda kalıyor aklımdaki sorular icinde. canan bakire mi ? eve gitsek ne kadar ileri gidebilicez ? prezervatifim yok canan bunu sorun eder mi ?

yürüyoruz sitenin önüne geliyoruz ..

ne yapacagız burda diyor canan . hayatının en güzel kahvesini içeceksin diyorum . bunun bahane olduğunu ikimiz de biliyoruz . peki diyor eve giriyoruz .

mehmet diyorum . cevap yok . odasına bakıyorum . garibim ortada dagınık ne varsa odasına atmış dışarı çıkmış sonra . arkadaşım çıkmış galiba diyorum . boşver kahveyi kendi kaybetti diyor canan. neler dönüp bittiginin farkında canan . itiraz etmemesi beni daha da cesaretlendiriyor. damla sakızlı kahve yapıyorum canana. yanına da çikolata kaşık . mehmetin dayısını sevgiyle anıyorum birkez daha . canan kahveyi içiyor . nasıl olmuş diyorum . senin gibi diyor . kısa süreceğini biliyorum ama hayatım boyunca unutmayacagım bi tad diyor. müzik açıyorum . cananın yanına oturuyorum

kahvesini bitiriyor canan .mutfaga gidiyor . lavabo nerdeydi canım ? koridorun sonunda sagda kalıyor diyorum . kapı sesi geliyor . durduk yere sırıtıyorum . aklıma az sonra olacaklar geldikçe.

canan çıkıyor lavabodan . yanıma oturuyor . biraz konuşma. sanki ikimizde birbirimizden bekliyoruz ik hamleyi . solumdaki davulcu başlıyor gösteriye. canan bana bakıyor. kahve kalmış dudağında diyor. neresinden diyorum . gülüyor göstereyim diyor . dudakları çok yumuşak . kalbim yerinden çıkıp o da öpüşmek istiyor . boynundan tutuyorum .bu kadar pürüzsüz olamaz . ellerini yavaşça saclarıma goturuyor . boynuna iniyorum cananın . nasıl yapıcam bu işi ? izledigim bütün ferre filmler geliyor aklıma . nasıl yapıyorlardı ?

boynundan aşağı iniyorum yavaşça . canan kendine bastırıyor beni . gomleginin düğmelerini çözüyorum tek tek . her birini açtıkça daha çok büyüleniyorum . çıkarıyor gömleğini . siyah sütyen . dışı parlak . ortasında kurdale gibi birşey var . sutyeninin es geçip aşağılara iniyorum . yavaşça yalıyorum göbek çevresini . tişörtümü çekiştiriyor . çıkarıyorum .yavaşça elimi kalçalarına götürüyorum . şortumu çıkartmak icin ayaga kalkıyorum . oturdugu yerden çıkarıyor o da. tweetyli don .çok sevimli ama şu ortam için değil . yavaşça itiyor beni . koltuğa bırakıyorum kendimi . şeyime bakıyorum . tüm vucudum tahriklere kapılıyor sen niye kapılmıyorsun diye sitem ediyorum . elimle bir yokluyorum . canan geliyor. dudagıma bir öpücük. yavaşça boynuma iniyor . meme ucuma iniyor yavaşca etrafını yalıyor . hiç zevk verici değil. sutyenleri karnıma degiyor . elimi sutyenine götürüyorum . lanet kopça . niye elimi atarım ki ? 3. zorlamamda açılıyor. ucuna doğru sivrilen bir göğüsü var . meme ucu acık renkte . egiliyor canan . göğüsleri karnıma değiyor tekrar . içim titriyo . canan diyorum . bana bakıyor . ben bakirim diyorum . tamam o zaman daha zevkli olacak diyor . yavaşça boxerimi sıyırıyor . başkan yuvasında rahatsız edilen yılan gibi kafasını kaldırıyor hemen . yavaşça tutuyor . nasıl bir duygudur bu . saclarını yana atıyor . tam dalganın bitip tassagın başladığı yere ufak bir dil darbesi atıyor . çıldırmak üzereyim . yavaşça yukarı çıkıp kafasını yalamaya başlıyor . bu işi daha önce de yapmış olmalı diyorum . bana bakıp gülüyor . ne oldu dercesine bakıyorum . yok artık .zevkten uyuşmuş bedenimden dolayı hissetmedim galiba . hafif bir beyazlık karnıma doğru . hayır hayır boşalmış olamazdım . ikinci dalga gelince hissettim boşaldığımı . nasıl olur . rezil oldum .canan gülüyor . yerin yedi kat dibine çekiyorlar beni sanki . boşver diyor canan daha uzun gece zaten seninki de pek umursamuyor bunu galiba diyor . bakıyorum başkana tık yok bana saplanmış gibi duruyo hala. sehpanın ustunden bi peçete alıyor canan . siliyor sonra devam ediyor. bakıyorum canana yeter bu kadar diyorum .koltugun öbür tarafına itiyorum . saçları göğüslerinin üzerine uzanmış . yana atıyorum saçlarını . çok sert degil göğüsleri . elimle oksarken boynunu yalama devam ediyorum .sırtımda bir çift el geziniyor . yeni hediye alan bir çocugun hediyesini keşfetmesi gibi geliyor bana . kafamı indirip göğüslerini yalamaya başlıyorum . sırtımdaki gezinti acıtıyor biraz. tırnaklarını hissediyorum . dudaklarımla meme ucunu ezer gibi yapıyorum . bir anlık derin nefes almasına sebep oluyor bu.

meme uclarını yalıyorum . pek bi tadı yok . ama canana zevk veriyor olması beni de etkiliyordu . biraz daha aşağı iniyorum yalayarak . gobek çevresine oyalanıyorum biraz. aşagı iniyorum biraz daha . tweety bana bakıyor .sylvesterin intikamını alacagım diyorum çocuk bilinç altıma. tweetyin ayaklarına goturuyorum elimi . sonra birden hatılıyorum . canana dönüp daha önce diyorum . daha ben demeden canan sorun yok diyor . bi an ilk kimle yattı diye düşünmeden alamıyorum kendimi . tweetyi çıkarıyorum . daha sonra bir daha hiç bu kadar duzgununu goremeyecegim amla karşılaşıyorum . dudakları dısarı çıkmamış daha . pembe . vajina çıkısı parlıyor hafif . zevk aldığı belli . vajinası kendini bana hazırlıyor
yaklaşıyorum hafifçe . ferrelarda hep bu kısmı atlardım hep midemi bulandırırdı . yaklaştıkça hafifçe gelen bir meyve kokusu . çıkaramıyorum tam olarak . vucut losyonu galiba. dilimin ucuyla birada korkakca ustteki çıkıntıdan yalamaya başlıyorum . dilim temas ettgi anda irkliyor canan . kasıldıgını hissedebiliyorum . dilimi çekmeden aşağı doğru indiriyorum . tadı garip . hafif tuzlu . dilimi bastırıyorum vajina girişine .

canan inliyor . o inledikçe ben daha çok bastırıyorum .canan saclarımı yolacak sanki . parmagımla oynuyorum yavaşça . ilk defa kadınlıgı bu denli hissediyorum . yavasca parmagımı sokuyorum . çok sıcak . hafif kaygan . parmagımla şeklini kestirmeye çalışıyorum.

canan daha çok inliyor . yeter bu kadar hadi gir diyor zar zor . bu kadar zevk alacagını tahmin etmemiştim . başkanı elime alıyorum . tam dik degil . hadisene oglum diyorum . burada bırakılır mı . ne oldu diyor canan . tam kıvamında degil bizimki diyorum . yavasca sokuyo gibi yap gelir kıvama diyor. canan nasıl biliyorsun bu kadar şeyi ?

yavaşça başkanı surtuyorum . hadi demekle yetiniyor canan. altımda koltuga yayılmış . sokuyor gibi yapıyorum başkanı . hafifçe sertleşiyo . tamam artık. yavaşça ittirmeye başlıyorum . canan acıyla karısık zevkle homurdanıyor . 5-6 git gel sonra tam sokmaya başlıyorum . canan koltugu sıkıyor . aslında pek zevk almıyorum . ama cananı o halde görmek . zevkten öte başka birşey

tempo tutuyorum artık . çıkan ses hala kulaklarımda . canan dirseklerimden tutuyor . tek bi vucuduz . erkek oldugumu her hucreme kadar hissediyorum . daha sert vuruyorum . canan itiyor beni . ne oldugunu anlamaya çalısıyorum . canan kasılıyor . devam et durma diyor bagırarak . anlam veremiyorum bi turlu . kalkıp kucagıma oturuyor canan . yuzyuzeyiz . dern nefes alışlarımız birbirine karısıyor . ensesindeki saclar yapısmaya baslamıs . terliyorum bende . zıplamaya başlıyor canan. toplarım eziliyor sanki . göğüsleri dikkatimi çekiyor cananın . zıpladıkça aykırı hareket ediyorlar sanki . canan hızlanmaya başlıyor . her icine girisimde sıcaklıgı ilk kez yasıyorum sanki . sarılıyor canan bana . kalcasını hareket ettiriyor sadece . meme uclarını sıkıyorum .canan dudaklarıma yapışıyor

10 dakka boyle devam ediyoruz . bi kaç pozisyon denemesi başarısız olunca yatak odasına geciyoruz . canan uzanıyor . ben ayaktayım . yatagın kenarına çekiyorum cananı . zeus kendini bu kadar güclü hissetmemiştir . tum gucumu kalcamda toplayıp canan veriyorum sanki . 10 dakka sonra istemsiz olarak daha hızlı yapmaya basladım . evet boşalıyordum . canan dedim sadece zorla . anladı galiba içime boşalabilirsin dedi . bir . iki üc. kalbimle beraber tum kaslarım kasıldı sanki . cananın uzerine uzandım . boşalma bitince zorla yanına bırakabildim kendimi .derin nefesler sakinleşmiyor bi turlu . aynı anda birbirimize ceviriyoruz kafalarımızı . cananı alıyor bi gülme . iyi ki ilk defa yapıyorsun yoksa beni öldürürdün galiba diyor . ikimiz de gülüyoruz . tum hücrelerim boşalıyor . yeniden doğduğumu hissediyorum . canan kaldıyor banyoya doğru gidiyor . biraz sonra ses geliyor havlu var mı aşkım ? ilişkiden aldığım zevk geçemez bile bu cümleyi duydugumda aldıgım zevkin yanından ..

havluyu alıp geliyorum cananın yanına . getirdim havlunu canım diyorum . gelsene sende diyor . açıyorum duşakabini . ayaklarım zor taşıyor beni artık . su akarken öpüşüyoruz . soguk akan su ayaklarımıza kadar tekrar ısınıyor . sarılıyoruz birbirimize . cananın göğüslerini hissediyorum tekrar. nabız almaya başlıyorum başkandan tekrar . sarılarak bekliyoruz bi süre. su akıyor . zaman akıyor . gitme zamanım yaklasıyor. ayrılık zamanımız yaklasıyor . başkan yaralı savaşcı gibi zorla ayağa kalkıyor . canan hissediyor . patlatıyor bi kahkaha . bende bi daha isteyecektim ama zorlamak istemiyodum . seninki beni duydu galiba diyor . akan suyla beraber oynuyor birazcık başkanla . başkan küçük bir çocuk gibi şımarık tavır takınıyor . su akıyor . canan agzına almaya başlıyor . ilk başlarda biraz zorluyor ama zevk vermeye başlıyor sonra . canan domalıyor . su akıyor omuzlarından beline . ben vurdukca saga sola sıcrıyor . boyle devam ediyoruz bi sure . canan geliyor ben gidiyorum . ses banyoda yankılanıyor . canan kasılıyor yine sonra anlıyorum cananın orgazm oldugunu . bunu fark edince pek gec olmuyor benimde boşalmam . yataga geciyoruz . yorgunum ama tum bedenimi kaplayan birşey var . canan göğsüme yatıyor . saçları kaşındırıyor biraz ama alışmak uzun sürmüyor uykuya dalma gibi .

telefon çalıyor . lanet olsun her sabah bu sesi duymak zorundamıyım . gözümü zor açıyorum . yanımda canan arkası dönük . gece hatırlamam 1-2 saniyemi alıyor . telefonu alıyorum yan odaya geçiyorum. buyur mehmet diyorum . abi baban aradı ulaşamamış sana ne zaman dönecekmissin diye soruyor dedi . tamam kardeş ben ararım sagol dedim . bu arada gece geldim yanında hatun felan ne ayak lan ? boşver oglum anlatırım sonra diyorum . kapatıyorum telefonu . saat 13.40 . şehire son araba 17.00 da . toparlanmam lazım . yatağa dönüyorum . canan uyuyor daha . yanına uzanıp boynundan öpmeye başlıyorum . gözünü açıyor yavaşça . bi şey demeden dogrularak yatagın kenarına oturuyor. üstünde birşey yok . güneş beline hafifçe vuruyor. kalkan toz tanelerini seçebiliyorum . herturluaq diyor sadece . gitmem lazım uzgunum diyor. aglamaklı bi şekilde. canan diyorum elbiselerini toplamaya çalışırken . sorun ne ? ne oldu diyorum . yok birşey yanlıştı bu yaptıgımız diyor . gömlegini ilikliyor . canan diyorum . canan aglıyor. yanına geliyorum. yaklasma diyor. kapıya gidiyor. canan diyorum . canan beni dinlemiyorum . canan gidiyor . canan gitme diyorum . canan beni duymuyor . biraz sonra esyalarımı toplayıp çıkıyorum . tum yol boyunca aklımda tek canan. o günde sonra onu bi daha göremiyorum . canan defteri burda kapanıyor .

ağustos 2007

selim abi senin için farklı bir projem var diyor. ne oldu abi ne projesi bu diyorum . serkanın işten ayrıldıgını duymussundur diyor . serkan bizim şöför . vip müşteriler araba kiraladıgında bölgeyi bilmedikleri için şöför de veriyoruz . memleketine dönecegini söylemiş çocuk . bizim galeriden başka birini getirecektim işe ama bildigin üzere hiç biri buralı değil buralı olanlarında hiçbirinin ehliyeti yok . selim abi diyorum daha 3 ay bile olmadı ehliyeti alalı . olsun ögreneceksin diyor . 1 ay benim şöförlüğü yapıp öğreneceksin diyor . çok cazip geliyor bana bi anda . çalışma saatim azalıp maaşı artacaktı daha ne isterim ki . peki dedim .yemek bitti çıkıyoruz . selim abi anahtarı veriyor sabah 8.30 da kapıda istiyorum seni diyor . arabayı kaçırmış ergenler gibi mutluyum ben . eve gidiyorum . anneme söylüyorum . babamın neler hissettigini daha iyi anlıyorum şimdi . para kazanıyorum . eve bakıyorum . kardeşime bakıyorum . hayatım düzene girmişti ama kendimi tanıyamıyorum . 1 sene önceye kadar okul bahçesinde top oynayan bir çocuk vardı ..

ertasi sabah uyanıyorum

8 de kapının önündeyim . 10 dakka sonra selim abi çıkıyor . güzel diyor . ilk kuralı biliyorsun demek . bize gelen o zengin piçlerin ne yapacağı belli olmuyo . seni arayıp şurda şu saatte ol diyecekler . her zaman önce gitmelisin bir dakka geç kalsan kaprislerinden kurtulamazsın diyor . alıyorum selim abiyi gidiyoruz galeriye . 2 hafta arabayı bi yere vuracam yanlış birşey yapacam göt korkusuyla geçiriyorum . bu arada mehmet arıyor .istanbula gidiyorum kayıt icin gitmeden buluşalım. mehmetle otogara götürüyorum . burda beni anlayacak kimse kalmadı artık . en kısa zamanda yanına gelecem diyorum bi yolu bulup . izin alırım diyorum oğlum görüşecez mutlaka. tamam diyor ve gidiyor . hafta başı gidiyorum selim abi havaalanına koçum ilk müşterin geliyo hadi diyor . abi daha 1 ay olmadı diyorum . oglum git al şu adamı tamam işte izledim seni hazırsın kendine güven birazcık diyor . çıkıyorum telefonlaşıp alıyorum adamı .otele götürüyorum adamı bekle burda gelecem az sonra diyor . bekliyorum tek bi kelime etmeden ..

iki haftada 4 tane müşteri geliyor böyle . vukuat yok hepsinin işini görüyorum . cuma günü iş yok eve dönüyorum akşama doğru selim abi arıyor . gece uçağıyla gelen müşteri var havaalanında alıp oteline götüreceksin diye. söve söve çıkıyorum evden . tam uzanmışım hafta sonu kafa dineleyecem kapanışta yedik son dakka gölü yine lan selim abi diyorum . havaalanının önüne geliyorum .telefon çalıyor . bir bayan sesi . geldin mi ? pardon bayan tanıyamadım sizi ? bahsetmediler mi sana havaalanından alacaktın beni . evet efendim pardon numarınızı vermediler . tamam valizlerim var içeri gelip yardım edecekmisin girişte sağda bekliyorum. geliyorum hemen efendim . giriyorum içeri . sağda bi kadın . simsiyah saçlar . siyah takım . aha diyorum çattık . merhaba ben herturluaq valizleriniz nerde efendim ? surda girise koydular. buyrun efendim siz arabaya geçin . valizleri koyuyorum . insan olamaz bu ne yapmaya getirdin lan bu kadar valizi . ayrıca essek öldürüp onu mu taşıyosa anlamadım . çıkıyorum havaalanından . otelin adını söylüyor gidiyorum . kaç yaşındasın sen ? anlamadım hanımefendi ? kaç yaşındasın sen diyorum kaza yapmayasın gece gece . merak etmeyin efendim tecrubem var diyorum . kadının gözler sürekli aynada . otele varıyorum . valizleri veriyorum oteldeki çocuğa . kadın dönüp 50 kağıt veriyor elime . yarın sabah 9 da burda ol . bi hafta sonum vardı lan onu da çok görün bana . uyuyorum olacaklardan habersiz ..

sabah gidiyorum otelin önüne . bekliyorum biraz . akşam gördüğüm aksine başka bi kadın vardı sanki .spor giyinmiş . görünüşünden bahsetmek istiyorum . 30-35 yaşlarında . kilosu en fazla 55 . boy 1.60 . minyon birşey. anladığım kadarıyla konfeksiyon işiyle uğraşıyor .açıyorum kapısını . avm e sür diyor . yolda trafik var . bugun bana yardımcı olacaksın biraz diyor . elbette hanımefendi hangi konuda diyorum . alışverişe gidiyoruz o kadar eşyayı ben taşıyamam diyor . elbette diyorum . uğraş babam uğraş şöförlükten hamallığa. geçiyoruz avmye . gördüğü her yere giriyor kadın . ben bakmaktan yoruluyorum . bıraksan kadın akşama kadar boşaltır avmi . ara ara birikiyo poşetler arabaya götürüp getiriyorum . en son bi mağazaya geçiyoruz . girerken gel sende işimiz var diyor . anlamıyorum . kapıda beklerdim kasaya gelince poşetleri alırdım ben . içeri girdi bi kaç abiye denedi . her seferinde dönüp nasıl olmuş diye soruyor . pek anlamam hanımefendi isterseniz başkalarına sorun diyorum . ben sana güveniyorum sadece aklına geleni söyle diyor . güzel oldu diyerek geçiştiriyorum hepsini . en son iç çamaşırı satan bölüme geçiyor . iyice huylanıyorum . girişinde durup bekliyorum . durduğu görünce dönüp gülüyor bana. yarım saat kadar oyalandıktan sonra çıkıyoruz . otele bırakıyorum . bekle biraz gelecem az sonra diyor . bekliyorum arabada . ne güzel ama hafta sonu evde yatmam gerekirken tanımadıgım bi kadınla alışverişe çıkıyorum daha ne isteyebilirim ki ..

bekliyorum

biraz sonra iniyor . kapısını açmak için iniyorum . bi yere gitmiyoruz sen içeri geliyorsun diyor . anlamadım efendim diyorum . anlatacam icerde diyor . bu kadın neyin peşinde ? içeri geçiyoruz . lobiye geçiyor oturuyor bi yere . karşısına oturuyorum bende . bak akşam bir iş yemeğim var normalde çift olarak katılım var sadece bir arkadaşımla gelecektim son anda işi çıktı . işin değil biliyorum ama başka kimseyi bulamadım bu durumda . sadece 2 saat sürecek bir yemek . bunun için ayrı para kazanacaksın . ne diyorsun ? efendim sizi tanımıyorum bile nasıl olacak bu ? ben kendimi tanıtıcam sana işi kabul ediyormusun ? gece fenerin maçı var ne yapsam lan ? 2 saat otururm hem yemek beleşe gelir hemde fazladan para kazanırım sormadıkları sure de konusmam zaten kolay iş oğlum . tamam efendim kabul ediyorum . tamam anlaştık her konuda ama efendim demeyi bırak artık ben aylin . herturluaq . tamam herturluaq alıyorsun şu parayı . 700 lira çıkarıyor cüzdanından . kendine bi takım al . iş için de bu kadar alacaksın diyor . yuh lan maaşımın yarısı tek gecede hemde. bu işi gittikçe sevmeye başlıyorum ..

akşam 7.30 da otelin önünde ol diyor .

çıkıyorum doğru pierre cardin. kravata kadar takımı 750 e tamamlıyorum . alacam zaten para 50 kagıt koymusum çok mu fazla. kadın ucuza mı kaçtın lan demesin maksat . eve gidiyorum bi duş alıyorum . saçlar hafif uzun . takımı çekiyorum . hafif kirli sakal . işe bak lan diyorum nerden nereye . çıkıyorum 7 de önündeyim . kadın geliyor . kırmızı bir elbise . kırmızı topuklu ayakkabı . bütün dişiliğini giyimine yansıtmış . açıyorum kapıyı biniyor .gidiyoruz

yolda bana kendini anlatıyor .

mümkün olduğu kadar dialoglara girme zaten iş için orda olmayacaksın . sadece eşim gibi olacaksın zaten ordakiler bizzat beni tanımıyorlar sorun olmayacak diyor . peki diyorum içimden bindik bir alemete . kendisi istanbulda adını duyurmuş bir konfeksiyon mağazasının satış müdürü . dul . parasını nerde yiyecegini bilmeyen tiplerden

sen kendini kasma cabuk gecer zaman diyor . ona da peki diyorum 2 saat zaten ne ki yoktan yere para kazanacam işte . kardeşimde ne zamandır bilgisayar diye yalvarıyo . para biriktirip alırım . sevinsin çocuk . o kadar olaya ragmen notlarını çok düşürmedi . helal olsun yine . benim gibi pes etmedi hemen .

giriyoruz restauranta . girdiğimiz yerin şıklığı işin önemi anlatıyor bi nebze . geçiyoruz masaya. 6 çifte göre ayarlanmış büyük bi masa . masada iki çift var geldiğimizde. merhabalaştıktan sonra oturuyoruz . masadaki kadınların biri dikkatle süzüyor beni. bakışları dile geliyor resmen . buyuk ihtimal oyle bi kadının yanında ne aradığımı merak edyordur . ya da gerçekten evlimiyiz diye düşünüyodur . diğer çiftlerde geliyor . yemek başlıyor

ilk 20 dakkadan sonra yavas yavaş iş konuları açılmaya başlıyor . içimden dua ediyorum biri bana soru yöneltmesin diye . zaman geçiyor biraz .bi kaç kere masadakiler bi kaç birşey soruyor ama gündelik konularla ilgili susuyorum sonra . aylin diyor geldigimde bana dik dik bakan kadın . arkadaşın yada diyor aylinden açıklama beklermiş gibi . aylin erkek arkadaşım diyor elimi tutarak . kontrol edemiyorum gelişmeleri bu da beni rahatsız ediyor . erkek arkadaşın çok sessiz bugun . para versen susturamazsın bi insanı boyle ayol . aylin duraksıyor biraz. kadın çok kurnaz . nerden vuracagını iyi biliyor . yapısı böyle diyor aylin .gereksiz yere konuşmayı sevmez . kadın susuyor .gerekli mesajı aldı. masadakiler konuşmadan rahatsız oluyor ki bir an sessizlik oluyor .

yandaki beyaz saçlı bir adam konuyu dağıtmak için olsa gerek artık iş konuşma vakti diyerek sözüne başlıyor . bi süre konuştuktan sonra anlaşıyorlar galiba. anladığım kadarıyla yeni açacakları mağaza için firma seçiyorlar . bizim aylinin yüzü gülüyor . kullandı cilvesini morukları tavladı galiba . aylin lavaboya kalkıyor . çıplak gibi hissediyorum sanki masada kendimi . arkasından hemen karşımdaki kadın kalıyor . bişeylerin peşinde kadın ama anlayamıyorum

epek bi süre sonra geliyor aylin . surat bembeyaz . bi sorun mu var aylin hanım diyorum . yok diyor bitirelim şu yemeği artık . arkasından bizim kadın geliyor . suratta hadi bakalım şimdi görelim der gibi bakış var.ne yapmış olabilir içerde ? yemek devam ediyor . aylin musade isteyerek masadan kalkıyor . şaşırıyorum . tek kelime etmiyor arabaya binerken . otele mi aylin hanım diyorum . evet dyor . yol boyunca sesini çıkartmıyor .

otele varıyoruz . inmiyor arabadan . bişeyde demiyor . aylin hanım diyorum geldik . biliyorum diyor . inmiyor arabadan . aylin hanım iyimisiniz diyorum . oturup konuşalım mı diyor . bu saatte konuşacak kimseyi bulamam başka . tereddutlu de olsa evet diyorum . iniyoruz lobiye geçiyoruz . dayanamıyorum lavaboda ne oldu aylin hanım diye soruyorum . bişey olmadı diyor . biraz konuşuyoruz . ardından içkiye geçiyor aylin . ayrıldığı eşini anlatıyor . çocukluğunu anlatıyor . biraz sonra kapı açılıyor . yemekte gördüğüm kadın . aylinin arkası dönük girdiğini görmüyor . bana bakıyor gülüyor . sonra yukarı çıkıyor . aylin hanıma bakıyorum . kendinden geçmiş. odama çıkart beni diyor . doktora goturmemi istermisiniz diyorum . gerek yok odama çıkart beni diyor ..

odasına çıkartıyorum aylini . geç oldu saat artık eve dönmem lazım . açıyor kapıyı . içeri geçiyor . herturluaq bugun senden çok fazla şey istedim biliyorum ama 5 dakka daha beklermisin ayılayım biraz . tamam diyorum . bugun bitmiyor 5 dakkalar . içeri geçiyoruz . valizi yerde . poşetleri de olduğu gibi yığmış. bişey aramış belli bi kaç tanesi başka yerde duruyor . minibara gidiyor . aylin hanım diyorum fazla kaçırdınız zaten . son bi tane diyor başka içmeyecegim . iki kadehe koyuyor viskiyi . geliyorum hemen diyip banyoya giriyor . 1 dakka olmadan geri çıkıyor . makyajı silinmiş biraz . birini bana uzatıyor . tesekkur ederim aylin hanım araba kullanıcam. bi taneden bişey olmaz kırma beni diyor . içip gidersin diyor . susması icin alıyorum kadehi . içiyorum . içtigim ucuz viskilere benzemiyor bu . fazlasıyla karşılıgını alacaksın bugun yaptıklarının diyor . harcadıgım onca zamanı unutturuyor bu lafı biraz da olsa . yatagın kenarına oturuyor . yandaki sandalyeyi çekip oturuyorum . tesekkur ediyor tekrar . çoğu kişi kabul etmezdi yerinde olsa diyor . önemli değil diyorum . başım ağrıyor bi anda. bi kadehin bu kadar etkileyecegini dusunmemiştim . bi yudum daha alıyorum . başımı tutamıyorum çok hızlı dönüyor herşey . aylin hanım ben diyorum . biliyorum diyor rahatla sadece . iyi değilim diyorum . kafam çok ağırlaşıyor tutamıyorum artık . bacaklarımsa yoklar yerinde sanki . masayı tutmaya çalısıyorum . o kadar güçsüzüm ki . karanlık. sesler sadece . bu kadar işte diyor bi kadın sesi naz yaptığına değdi mi gözümü açıyorum . aynı oda . ama masa karşıdaydı yatagın yanında değil . tekrar karanlık …

karanlık .

gözümü açmaya çalışıyorum . o kadar ağır ki göz kapaklarım . düşünmeye çalışıyorum . bir bardak viski beni bu hale getiremez . midem bulanıyor . kusmak istiyorum . beceremiyorum . acı.

biraz istekli olsan bunlar olmayacaktı diyor bi ses. anlayamıyorum . bak sen ne varmıs burda diyor. bacaklarım karıncalanıyor . bazı garip sesler duyuyorum . tam çıkaramıyorum sesi . kollarım yukarı kalkıyor . yukarı kalkıyorum biraz. tekrar düşüyorum yatağa . çarşafı hissediyorum . üzerimde bişey yok . bi ağırlık üstümde . göğsüme degen sacları hissediyorum . kulagımda sıcak bir nefes . saclarımı toplayıp boynumu öpüyor . acı. kasıklarımın kasıldıgını hissediyorum . nefes geri çekiliyor vucudumdan . sonra bacaklarıma çöküyor biri . soguk bir ten hissediyorum kasık bölgemde . sonra birden sıcak . üzerimde zıplıyor biri. sesi daha ne duyuyorum artık . cananla banyoda duydugum sesn aynısı . anlıyorum artık . bitmesi için dua ediyorum . canım çok yanıyor . kendimden geçiyorum bi süre sonra ..

gözümü açıyorum . kapkaranlık . doğruluyorum sonra. kusuyorum anında . midem ağzımdan çıkıyor sanki . kusuyorum . etrafıma bakıyorum . bir ışık .tam seçemiyorum . 04.40 yazıyor . ayağa kalkıyorum kustugum yere basıyorum birden. ayagımla yoklayarak yurumeye çalışıyorum . bu nasıl bir cehennemdir böyle . yalpalıyorum arada . başım dönüyor hala . bir iki adım sonra ayağıma birşey takılıyor . alıyorum elime .kemer sesi geliyor . pantolon bu. bırakıyorum biraz daha yuruyorum . ayağım birşeye değiyor yine . elimi gotruyorum yavaşça . bişeyler devriliyor . masa gibi birşey bu . elimi sürüklüyorum soguk birşeye değiyor elim . ayna bu . hizasında elimi yana kaydırıyorum . duvarı buluyorum . süreklerke kagıdın desenlerini hissedebiliyorm . biraz yana kaydıktan sonra düğme buluyorum . basıyorum . aydınlık. gözüm kamaşıyor . 10 sn etrafı gormekte zorlanıyorum . en sonunda seçebiliyorum etrafı . otel odası . yerde elbiselerim . yatagı goruyorum . çarşaf dağılmış . yanında kustugum yeri görüyorum . kimse yok odada . banyoya koşuyorum . tekrar kusucam …

ne yapacam ben ?

yuzumu yıkıyorum . ne oldu bana ? niye bu odada uyanıyorum ? yuzumu yıkarken fark ediyorum . boynumda bir kırmızılık . hatırlıyorum . birden . oturup ağlasam yeridir . ne yaptım ben diyorum nasıl bi belaya bulaştım . çıkıyorum odadan . elbiselerimi kaldırıyorum . gömlegimi iliklerken ellerim titriyor . yarım yamalak vurduktan sonra ceketimi almak için eğiliyorum . masanın üzeri dikkatımi çekiyorum . yaklaşık 500 lira para duruyor . bir kağıt üstünde numara var . inanmak istemiyorum bi türlü . ceketimi alıp fırlıyorum odadan ..

asansör asansör asansör .

gelmiyor bi türlü . ceplerimi yokluyorum . anahtarlar yerinde . arabayı nereye koydum ? nereye gidicem simdi ? anneme gelirim demiştim . telefon geliyor aklıma çıkarıyorum . 7 cevapsız arama . 6′sı annem biri de başka bir numara . çıldırmıştır kadın şimdi diyorum . asansör geliyor . zemin kat. açılıyor kapı . kimse yok etrafta . televizyon sesi geliyor . yuruyorum . resepsiyona benim yaşlarımda bir çocuk . göz göze geliyoruz . irkiliyor birden . saç baş dagınık . gömlek yarı dışarda . elde ceket . haklı da çocuk . bişey mi oldu efendim diyor . yok birşey diyorum . kapıya doğru gidiyorum . temiz hava. kendime getiriyor biraz daha beni . ilerde görüyorum passatı . atıyorum ceketi yan koltuga . suruyorum . nereye bilmiyorum uzaklaşmak istiyorum burdan …

eve geliyorum .

annem kanepede uyumuş . beni beklemiş belli . geçiyorum direk duşa . sıcak suyu açıyorum . hareket etmeden bekliyorum bi süre . hesabını sorucam bunun diyorum . bulucam yarın aylini . koyuyorum kafamı yastığa . dalıyorum bi süre sonra . biliyorum uyandıgımda hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ve bilmiyorum jigolo hayatımın baslangıcının bu olacagını . uyuyorum sadece. ..

sabah uyanıyorum .

başım çatlayacak . doğruluyorum yatakta . telefona bakıyorum . bir cevapsız arama . saat 13.20 . açıyorum bi numara . gece yarısı arayan numaranın aynısı . uğraşamam senle şimdi . banyoya giriyorum . aynaya bakıyorum. bu ben miyim ? o kadar hızlı gelişiyor ki herşey kendimi tanıyamıyorum artık . yuzumu yıkıyorum . su akıyor . suyla beraber hayallerim de akıyor . kaderimi ben çizmiyorum artık . su içmek için mutfaga gidiyorum . annem içerde . oğlum çok merak ettim seni gece . gelecem demiştin .aradım o kadar açmadın da . yok bişey diyorum anne. işim uzadı sadece .yuzun solgun görünüyo oğlum bişeyin mi var diyor . yok anne bişey yok soru sorma artık ! diye bağırıyorum . babam öldüğünden beri ilk defa sesimi bu denli yükseltiyorum anneme karşı . bişey demiyor annem . arkasını dönüyor . ağladığını hissedebiliyorum . artık bir yabancıyım ben .

hemen dışarı çıkıyorum . o kahpeyi bulucam . polisi mi arasam acaba ? yok yok hayır . ben halledicem bunu . oteldemidir acaba hala ? telefonu elime alıyorum vazgeçiyorum sonra otele gelecek elbet . gidiyorum otele . lobiye bakıyorum . birkaç kişi var . resepsiyona gidiyorum . soyadı neydi bu kadının ? dönüyorum tekrar . arabada evraklara bakıyorum . aylin okur . dönüyorum tekrar resepsiyona . aylin okur burda mı diyorum . bir saniye efendim diyor . aylin hanım az önce çıktı efendim diyor . lanet olsun aylin nerdesin . alıyorum telefonu elime . arıyorum . çalıyor . çalıyor . açmayacak diyorum . son anda bir alo sesi geliyor . aylin diyorum bağırarak . nerdesin sen çabuk söyle ! bak herturluaq . önce sakin ol herşeyi anlatıcam sana diyor . neyi anlatacaksın nerdesin çabuk söyle diyorum . lobidekiler bana bakıyor . dışarı çıkıyorum . tamam yerimi söyleyeceğim ama önce sakin ol . söyle çabuk bekliyorum diyorum .yanında biriyle konuşuyor . eski ptt nin yanındaki cafeye gel diyor . kapatıyorum telefonu . arabaya naasıl bindim bilmiyorum

cafeye giriyorum . taze kahve kokusu . nerde bu kahpe nerde bu kahpe ? en köşeye bakıyorum. tek başına oturuyor . bittin sen şimdi . yuruyorum masasına . görüyor beni . korktugunu gozlerinden görebiliyorum . ne cesaret bir de benle buluşmayı kabul ediyor ? tutuyorum kolundan . yürü gidiyoruz . canımı acıtıyosun kolumu bırak önce . bırakıyorum kolunu . gidiyoruz toparlan diyorum . nereye gidiyoruz . bak sana herşeyi anlatıcam . neyini anlatacaksın daha burda konuşamayız yürü gidiyoruz . bak diyor . sakin ol etraftakiler bize bakıyor . kafamı çeviriyorum . köşedeki liseli gençlerin bizim hakkımızda konuştuğuna eminim . peki diyorum hemen anlatacaksın . nereyi anlatmamı istiyorsun diyor . en başından diyorum . ne içirdin bana . bi kadehle o hale gelmem ben .kafa yapmak için kullandığım minik bir uyuşturucu diyor . bu kadar etkileyecegini tahmin etmemiştim seni . nasıl yaparsın lan bunu ! ölebilirdim belki orda ! sakin ol ölürmez merak etme diyor . niye yaptın bunu ! ne alıp veremedigin var benle ! bak diyor . ben sadece oraya kadar olan kısmına karştım . gere kalanı bende bilmiyorum . nasıl bilmiyorsun ! kim götürdü beni ! hatırlıyomusun yemekte bi kadın vardı . evet diyorum . otele de geldi yemekten sonra. parçalar biraz oturuyor kafamda . adı müge . eski çalıştığım bir firmada patronumdu . ne alaksı var bunun benle diyorum . en başından anlatıcam sakin ol diyor .

müge, aylinin eski çalıştığı firmadan patronu . aylin evli o zamanlar . kocası kredi çekiyor bankadan . bi süre sonra işden ayrılıyor kocası . çok sonra öğrendiğime göre diyor aylin bir bayan çalışanı taciz ettikten sonra istifa etmeye zorlamışlar . tabi hal böyle olunca aylinin üstüne yıkılıyor borçlar . aylin gelip patronuna yani mügeye olayı anlatıyor . borç istiyor biraz . müge tamam diyor vericem ama şartım var . ne şartı diyor aylin. gözümün önünde benim seçtiğim biriyle yatacaksın diyor . aylin bağırıyor felan çıkıyor odadan . ayrılıyor işten . aradan 1 ay geçiyor karı koca iş bulamıyorlar . aylin mügenin yanına dönüyor tekrar . kabul ediyor mecburen . bi sene içinde borcunu ödeyip çıkıyor aylin işten . sonrada ilk defa o yemekte karşılaşiyorlar.

evet diyorum bunun benle ne alası var hala anlamadım . yemekte diyor . onu görünce şok oldum zaten . lavaboya kalktım bi ara . arkamdan gelmiş hemen . sıkıştırdı beni . seni sordu kim bu çocuk diye. anlattım bende olayı . şöförüm olduğunu .yattın mı onla diye sordu . hayır dedim . sadece şöförüm bu kadar . tamam o zaman konuş onla akşam ayrılmasın biryere işimiz var. yapamam müge hanım böyle birşey istemeyemezsiniz benden . tamam o zaman yaşadığın dramatik olayları masadakiler anlatayım bende belki boylesi daha eglenceli olur . yapma ! kabul etmez zaten çocuk boyle birşeyi . bende yakınlık kurmaya çalıştım ama çocugun ilgisi yok bu işlere . öyle yada boyle sen işini bilirsin istiyorum çocugu bu aksam . kaldıgın oteli soyle bana diye sordu diyor aylin . numaramı aldı sonra. gelmeden arayacagım ben seni ona göre hazırlan . çocuk olmazsa patronuna kadar bulur anlatırım yapacagımı da biliyorsun . ne yapacagımı bilemedim diyor aylin . anlatmaya çalıştım sana ama sen her seferinde konuyu karıstırdın diyor . bende en son bu yola başvurdum başka şansım yoktu diyor aylin. kusura bakma herturluaq cidden boyle olmasını istemedim diyor elimi tutarak . çekiyorum elimi . mügenin numarasını ver bana diyorum . bulucam onu da . ugrasma bosuna diyor .gücün yetmez . istedigini alır o hesabını soramazsın . nasıl soramam ! polise giderim ne bilim savcılıga giderim . tecavvuzden baska birşey degil bu yaptıgı . istedigin yere git diyor aylin. bırak müge hanımın ceza almasını bir telefonuyla seni içeri bile attırabilir diyor . damarlarım öfkeyler doluyor . bişey yapamamak beni daha da çıldırtıyor ..

aylinle oturuyoruz biraz. sakinleşiyorum . tüm bu belaları sen sardın başıma diyorum . haklısın ama benim için de bela o kadın . sen yine atlatabilirsin . ben yaptıgım hatayı hayatım boyunca çekicem diyor . oturuyoruz biraz. zorla mügenin numarasını alıyorum . lazım olacak elbet yanına kalmayacak bu . aylin kapansın artık bu mesele erkeksin zaten ne olacak altı üstü diyor . ne demek ne olacak . nasıl acı çektigimi bilemezsin akşam . o sürtük yüzünden işimi ailemi hatta hayatımı kaybedebilirim farkındamısın sen diyorum . aylin susuyor . çıkıyoruz kafeden . aylini oteline bırakıyorum . aksam 10 da gel diyor . havaalanına gidicem . eve gidiyorum . kafamda bir ton soru ..

akşam oluyor alıyorum aylini . tek kelime etmiyoruz . havaalanına bırakıyorum . giderken çok üzgünüm diyor . vicdan azabı duyacagım bunun için .ağlamaklı . senin suçun yok diyorum . iyi yolculuklar diyip arkamı dönüyorum . eve varıyorum . arabayı park ediyorum . ceketimi alırken arka koltukta bir zarf goruyorum . açıyorum içinde para birde not .lutfen bunu kabul et . icinde yaptıgın iş için ve muge hanımın bana verdigi para var . gorusmek uzere aylin . parayı sayıyorum . 1.500 lira . orospu gibi hissediyorum kendimi . erkek orospusu ..

düzeliyorum biraz. bi kaç gün işe gidiyorum . selim abi soruyo arada ne oldu la durgunlaştın iyice . müşteriyle ek mesai mi yaptın çakal diye takılıyor . işin özünü anlatsam ağzı açık kalır . çalışıyorum boyle biraz ruh gibi .galerideyim . bankaya para yatırıcam tam çıkıyorum . bizim çalışan ufak çocuklardan biri beni işaret ediyor .yanında bi adam . adam yanıma geliyor . herturluaq sen misin diyor . evet diyorum buyrun konu ne. herturluaq bey müge hanım sizle görüşmek istiyor . kan beynime sıçrıyor . görüşmek istemiyorum müge hanımla tesekkur ettigimi soyleyin diyorum . beyefendi diyor adam. sizin isteyip istemediginizi sormuyorum . müge hanım sizle görüşmek istiyor . gelip çalıştığım yerde zorbalık mı yapıyorsunuz bana diye bağırıyorum . galerideki elemanlar toplaşıyor . adam şöyle bir bakıp . gelmeniz iyi olacaktı siz bilirsiniz diyip çıkıyor . selim abi geliyor hemen. ne oldu hayırdır niye toplandınız diye. yok bişey diyorum selim abi . ipini koparan geliyor işte . iyi yapmışsınız hadi işinizin başına dioyor . dağılıyor kalabalık biraz. nasıl bir kadındır bu . ne istiyor benden ? düşünüyorum biraz . korkuyla karışık endişeliyim ..

akşam oluyor . eve gidiyorum . arabayı park ediyorum . iniyorum arabadan . kapıya yürüyorum . siyah bir mercedes vito . yanaşıyor . yuruyorum kapıya . açılıyor kapısı . donup ne oluyor diye bakıyorum . iki tane yarma iniyor . herturluaq bey . lutfen arabaya binin diyor . kimsiniz siz diyorum nereye gidiyoruz ? müge hanım sizi bekliyor . zor kullanmak istemiyoruz lutfen diyor . bakıyorum . baş etmek mumkun degil . karşı koysam herturlu dayak yiyecem belli .biniyorum . çok çok öldürürler .

giriyorum arabaya . nerde peki bu müge hanım diyorum . 1 saatlik mesafede diyor kel olan . bakın evde olmam lazım diyorum dönmemle birlikte çok geç olacak saat . merak etmeyin aldıgımız yere geri bırakıcaz diyor . gidiyoruz . ne olacagını bilmiyorum . varıyoruz sonunda .şehrin dışına çıktık biraz . dublexlerin oldugu bir siteye giriyoruz . sonlara doğru yaklaştıgımızda duruyoruz . geldik diyor adam . iniyorum . kel adam kapıyı açıyor . içeri giriyoruz. geniş bir salon . belki bizim ev kadar . yuruyorum . duvarlarda tablolar var . biraz daha yuruyunce sagda boydan boya pencere kaplanmıs yerin önünde mügeyi görüyorum . yumrugumu sıkıyorum . zor tutuyorum kendimi ustune atlamamak icin . oo kimler gelmiş diyor . ne istiyorsun benden diyorum yavaşça . otur herturluaq konuşcaz biraz diyor . oturuyorum . koltuk deri oldugu icin garip bir ses çıkıyor otururken. ne hakkında diyorum . yanda duran kel adama bir bakış atıyor . çıkıyor dısarı adam . aylin anlatmıştır sana geceyi diyor . anlattı diyorum . daha ne istiyorsunuz benden onu anlamadım . bilmem diyor gulerek . ölü gibiydin o akşam ya diyor gevrek bir kahkaha atarak . ne bekliyorsunuz dedim uyuşturucu verdiniz bana ! valla şekerim ben yapmadım onu git ayline yakın . gülüyor yine . salonda yankılanıyor . bak diyor bu işi daha zevkli hale getirebiliriz

muge hanımdan bahsetmek gerekirse;

babası bölgenin toprak zenginlerinden . holding kuruyor zamanında . adam ölünce miras 2 kız kardes arasında bölünüyor . bizim müge daha dominant . mirasın buyuk bi kısmına çöküyor bi şekilde . fizigine gelince . 2 evliligi olmuş . takıldıgım zaman duldu . yaşı 42 o zaman . fizigi duzgun değil pek . kilosu 60 -65 arası tahminimce . got desen haycan gibi .gobegi hafif sarkıyo . bildigin kokoş karılardan işte. bakımlı geçinmeye çalısıyor.

bu işi daha zevkli hale getirebilir diyor .

tam olarak neyi kastediyosunuz diyorum . anlıyorsun ama anlamamazlıktan geliyosun bırak artık şu saf çocuk ayakları diyor . yada diyor . boyle de davranabilirsin böylesi daha hosuma gider . bakın diyorum . bir daha o oteldeki gibi bir olay yasamak istemiyorum . merak etme diyor . o kısmını halledecez . lutfen diyorum muge hanım zorlamayalım birbirimizi daha fazla . benim bir işim var . bir duzenim var . başka bir iş isteyin benden yapayım . ama böylesi olmaz . bak anlıyorum boyle gururluyum namusluyum olaylarını . ama bir düşün diyor . hayatın değişecek . sabah kaçta kalkıyorsun o iş için diyor . 8 bazen 9 diyorum . bak işte diyor . ne gerek var o saatte kalkmaya . ben sana bi iş degil daha rahat bir hayat öneriyorum diyor .

cinsellige oldum olası pek istekli olamamısımdır . lisedeyken arkadaslar anlatıp dururdu . yok şunu şöyle becersek yok şu hoca yatakta nasıldır . dinlerdim ama çok takmazdım kafaya . 31 desen zevk icin degil yapmam gerektigi icin yapıyor gibiydim . yani cinsellikle aram pek yoktu arkadaslarımın aksine

anlatıyor müge hanım . ikna oluyorum ama o gece geliyor aklıma . çok kolay para kazanacaktım . ama selim abi . bu kadar yardım ettikten sonra . abi ben karıları becerecem artık senin işini bırakıyorum hadi eyvallah nasıl derdim . düşünüyorum . şeytani yanım saf yanım savaş içinde ..

tamam diyorum .

ama biraz daha bahsetmen lazım işten nasıl olacak . güzel işte diyor . duymak istedigim şeyleri söyle bana . işin basit diyor . ben arayacam sen geleceksin . bu kadar mı diyorum . evet bi de istedigim saatte gideceksin diyor . ne kadar kolay geliyor kulağa . hem sex hem para . ugrasmak yok eglenerek para kazanıcam .eglenecegimi zannediyorum ..

anlaştık o zaman diyor . yalnız diyor . aradığımda gelmezsen moralim bozulur . moralim bozulursa da tam çekilmez biri oluyorum . açık tehtit. ne olacak ki tek isim bu gelirim elbet diyorum içimden . gelirim diyorum . tamam diyor bugunluk bu kadar iş yeter . çocuklar seni evine bıraksın yarın arayıp aldıracam ben seni . tamam diyorum . gorusmek uzere o zaman diyor. yanıma gelerek. dudagıma bir öpücük . sigara ve kahve kokuyor . ne berbat bi kokudur o . katlanıcaz diyorum içimden kapıya dönerken . gorusmek uzere . çıkıyorum . eve bırakıyorlar beni . selim abiye ne diyecegimi dusunuyorum . çok ayıp olacak ..

sabah oluyor uyanıyorum . kahvaltı yapıp çıkıyorum . galeriye geçiyorum . selim abi gelmemiş daha . kafamda toparlama çalışıyorum yapacagım konusmayı . ne diyebilirim ki ne yalan soylerim adama. geliyor biraz sonra selim abi . giriyorum odasına . selim abi konusabilirmiyiz diyorum . buyur herturluaq bi sıkıntın mı var diyor . abi diyorum var bir sıkıntı . işten ayrılmak zorundayım abi diyorum . zor çıkıyo kelimeler ağzımdan . nerden çıktı oğlum şimdi bu diyor . abi sorma nedenini işte ya çıkmam lazım diyorum . oglum burda bişey diyen mi oldu , çocuklarla mı bi sıkıntın var diyo . yok abi diyorum onlarla bi sıkıntım yok . başka bi yerde çalışıcam bi süre diyorum . sen bilirsin oglum diyor. hayat senin hayatın . senin hak ettigini verdim ben her zaman . çalışkansın , hırslısın . daha iyisini bulduysan tabi işini değiştirirsin . ne diyim başarılar sana hayatta . abi böyle konuşma . yaptıklarını ödeyemem asla ama mecburum buna . ilerde ne olursam olayım sana her zaman minnettar kalacam . tamam oğlum işten ayrılırken tek yalakalık yapan seni görüyorum diyor gülerek . sarılıyoruz . helalleşiyoruz. bizim elemanların yanına ugruyorum tek tek . hepsiyle helalleştikten sonra çıkıyorum .arkamdan konuştuklarını duyabiliyorum ..

gidiyorum eve . garip bi duygu sarıyor beni . sabah kalkmayacak , her dakka arabayı vurdum mu diye 3.5 atmayacak , üç kuruş maaşla evi geçindirmek zorunda kalmayacaktım . ama başka hissettigim şeyde bu kadar kolay para kazanmanın verdiği huzursuzluk . gidiyorum eve . annem kapıyı açıyor . hayırdır oğlum erken mi bitti işin diyor . işten ayrıldım diyorum . bişey mi oldu diyor .yeni bi iş buldum diyorum . ne işi buldun ? boşver anne boşver . uzanıyorum biraz. tak bi telefon . müge hanım . buyrun müge hanım diyorum . ne yapıyorsun aşkım diyor . hayatı sahte olmuş bu kadının. iyidir aşkım diyorum kekeleyerek . ne yapıyorsun diyor. işten ayrıldıgım eve geldim simdi diyorum . iyi yapmışsın diyor . bizim çocukları yolladım yanına hazırlan diyor sana süprizim var . tamam canım diyip kapatıyorum telefonu . nerden çıktı bu ilk günden . moral 0 . kalkmazsa başkan şenliğe o zaman gelin . geliyor adamlar . biniyorum arabaya . gidiyoruz bi maceraya . kadın o kadar uçuk ki ne olacagı konusunda en ufak bir fikrim bile yok ..

iniyoruz arabadan . giriyorum içeri . elemanlar kapıda kalıyo bu sefer . müge hanım girişte bekliyor. girince sarılıyor girek . hoşgeldin aşkım diyor . bu kadar çabuk nasıl samimi olabilir böyle insan anlamıyorum . geçiyoruz içeri . direk bi kadeh şarap koyuyor . koyuyor önüme bi kadeh . içinde bişey yok merak etme diyor kahkaha atarak . temkinli olarak bi yudum alıyorum . hadi ama canım diyor bu kadar soğuk olma bana karşı . müge hanım diyorum . zamanla olacak birşey bu . benim o kadar zamanım yok ama diyor. yanıma oturuyor . birbirimizi tanımamız icin biraz sure gecmesi gerekmiyor mu diyorum . boşver ben yatakta tanıtıcam sana kendimi diyor . kalkarak kucagıma oturuyor . biraz irkiliyorum . bu saf tavırların diyor . aslından sana ilgi duymamın sebebi bu belki de .ellerini gömlegime atıyor . müge hanım diyorum . parmagını dudagıma goturuyor . bırak hanımı bu kadar resmi olmak zorunda değilsin . gel sana evi gezdireyim diyor . tutuyor elimden merdivenlere gidiyoruz . nereye gittigimi adım gibi biliyorum ..

14 haziran 2011

yaralarım daha yeni iyileşiyor . mehmete senetin geçerliligini soruyorum . gçerli abi imza atmışsın diyor . oglum amirinle konuşsan bi anlatsan bana yardımcı olamaz mı diyorum . abi polisi aşar bu konu adamlar kaç tane dava geçirdi kimse bi bok diyemiyor ki korkusundan . lan diyorum ne için yaşıyorum ben . daha bizim veledin dersane taksidini bitirmedim . nasıl ödeyecem o kadar parayı . düştün kadının eline oğlum diyor mehmet pompaya devam edeceksin . sonunu düşünemiyorum bundan sonra ne çıkacak karşıma . intihar etsem bile bulur bu köpekler beni cehennemde diyorum . kara kara düşünmeye devam

giyiniyorum . pansumana gidiyorum . kafamdaki son dikişi de alıyorlar . avcılara gidiyorum ordan . mehmet arıyor abi akşam eve gelemiyorum nöbet yazmışlar bugun . diyorum bu gece de tek tabancayız . aylin işten çıkıyor onu alıyorum . araştırdım biraz senin senet işini normal bir olay olsa hallederiz dediler ama senin durum malum adamlar mafya kim ne diyecek . boşver diyorum koyan koymuş zaten . bu saatte sonra en fazla canımı alırlar olacagı o diyorum . mehmet gelmeyecekmiş bugun diyorum . bize gidelim istersen . temizlik vakti de geldi hani evin diyorum gülerek . ancak temizlik için çağır ne kotu bi insansın sen ya diyor. guluyorum . trafik yine tıkalı . yakıyorum bi sigara ..

1 saat sonra ancak varıyoruz eve . ortalığı bok götürüyor kelimenin tam anlamıyla . senin polis niye gelmiyo bu akşam diyor . nöbet yazmışlar buldular böyle mazlum çocugu dayıyorlar paso nöbeti diyorum . aylin ortalığı topluyor biraz. yaşayabilecegimiz kadar yer açıyor . bana niye gitmedik ya diyor . hep sendeyiz diyorum bizim eve ayıp oluyor . bi sessizlik oluyor sonra . bundan sonra görüşemiyecez artık di mi diyor aylin. galiba diyorum . hatta son görüşmemiz belki de bu ..

arada da olsa görüşemeyecekmiyiz diyor aylin . işi biliyorsun diyorum . eskiden olsa sorun olmazdı ama yeni patron malum . kıskanç ne yapacagı belli değil . kendimi düşünmüyorum ama sana bişey yaparsa o zaman bu daha çok yakar canımı diyorum . sarılıyor usulca . elini başkana götürüyor yavaşça . son seferin acısı çıkaralım öyleyse diyor . senin için sadece bu muyum diyorum . benim için ne oldugunu gayet iyi biliyorsun diyor . ellerime bastırıyor . kanepeye atıyor beni . üzerime yatıyor yavaşça. kalçasını kullanmayı çok iyi biliyor . ben ne kadar jigoloysam o da o kadar orospuydu ..

eylul 2007

üst kata çıkıyoruz . 5 kapı görüyorum . küçük bi koridor var . soldaki ilk kapıyı açıyor . burası misafir için yatak odası diyor . sade bir oda . otel odasını andırıyor . çıkıyoruz karşıdaki odayı açıyor . burası elbise odam diyor . uzunca iki tane gardolap görüyorum . çok fazla ayna var . çıkıyoruz ordan . ilerliyoruz biraz. kenarda ufak bir sehpa var . üzerinde minik bir vazo . soldaki odayı açıyor . diger misafir odası diyor . diger odaya gore daha özenli döşenmiş. karşısı banyo diyor kapıyı açmadan . son kapıyı açıyor . bu da benim kaldıgım oda . artık birlikte kalacagımız oda diyor . digerlirnden daha geniş bir oda. ortada buyuk bir yatak . duvarlarda iki tane tablo var . birinden arkadan gosterilmiş çıplak kadın figürü var . diğerindeyse benzer şekilde erkek figürü . kenarda iki tane kanepe şeklinde oturacak yer var. yatagın ucunda ki ise onlardan daha ufak . yatagın yanlarında çekmece var . içinde ne oldugunu bilmek istemiyorum . yataga itiyor beni . ayrılma duş alıp geliyorum diyor . önümde soyunup ebeveyn banyosuna geçiyor ..

nerdeyim ben ? ne yapıyorum burda ? daha tanımadıgım birinin yatak odasında oturmus , duş almasını bekliyorum . odayı inceliyorum . çekmeceyi merak ediyorum birden ne var icinde diye. açıyorum . üstte iç çamaşırları var . en allta korse görüyorum bitane . gobegine sarıyodur buyuk ihtimal . altta 2-3 tane tanga var . bir alt çekmeceyi açıyorum . çoraplar vs. bir alta geçyorum . bekledigim manzara. fantezi oyuncakları . supriz dedigi buydu galiba. su sesi kesiliyor hızlıca kapatıyorum çekmeceyi . çıkıyor . elinde havlu saçlarını kuruluyor. üstünde birşey yok . koyu meme ucu ilk dikkatimi çeken şey oluyor . vucudunda kıl yok .en korktugum şeydi. memeler sarkık . nokia 6630 gibi kalçaları var . hiçbir çekiciligi yok . istersen sende duş alabilirsin diyor . daha çok duş alıcam bu gece . soyunuyorum bende ..

yavaşça çıkarıyorum üstümdekileri . tek boxer kalıyor . utanıyorum bir an . müge de oturmuş beni kesiyor . en heyecanlı yerinde durdun ama hadi diyor . sıyırıyorum yavaşca. başkan benden utangaç . utanmasa bacagımın arasına saklanacak . seninki sevmedi beni heralde diyor . alışacak diyorum . geçiyorum duşa .heyecan yok ama gerginim . duştan çıkıyorum . bir tane bornoz var onu alıyorum .geçiriyorum ustume . kapıyı açıyorum odada kimse yok . kurulanırken müge içeri giriyor . siyah saten bir gecelik ustunde . altta sutyen yok . nihayet aşkım diyor . dudaklarıma yapışıyor yine . yataga çekiyor yavaşça. altta ben üstüme çıkmış bir vaziyette…

başkanı alıyor eline yavaşça . hoşuma gidiyor ama garip bir duygu . mügeyi arzulamıyorum ama hoşuma da gidiyor bir yandan . birden o gece geliyor aklıma . çektiğim acı . zorla sahip oluyormuş gibi hissediyorum bana .göğüslerini çıkarıyor geceliginden . buyuk ama sarkık . dövücem seni bekle diyor müge . göğüsleriyle kafama bastırıyor . pahalı şampuan kokusunu alıyorum . hadi ama diyor herşeyi ben mi öğreticem sana . güğüslerinden bir tanesini ağzıma götürüyor . yalıyorum . hiçbir zevk almıyorum . ahh diyor sesli bir şekilde. rol yaptığını biliyorum ama rolüne o kadar kaptırmış ki kendini yaptğı rolden zevk alıyor . geceliğni çıkarıyorum . zevk alsam almasam yalandan da olsa katlanıcam biraz . işimi bıraktım bunun için . kapının önüne koyarsa kimsenin yüzüne bakamam artık . bir saat lan diyorum en fazla bir saat bitecek . başkasını hayal etmeyi ögreniyorum o zaman sevişirken . geceliğini çıkarıyor. boxerimi cıkarıyorum tamamen artık . kilodunu çıkarıyor . ucları siyahlaşmış etrafı siyah bir am . kılları yeni almış belli . goruntusu mide bulandırıcı .

kafamı tutuyor . vajinasına doğru bastırıyor . dilimi mumkun oldugunca degirmemeye çalısıyorum . daha da bastırıyor . burnum girdi girecek . got deliginin cevresi simsiyah. nefesimi tutarak yalıyorum . ben yaladıkca daha çok bastırıyor . yalamamak icin parmagımı sokuyorum . elimi tutup bastırıyor . daha hızlı diyor . hızlanıyorum . biraz rol yaptıktan sonra dogruluyor. gogsume çokturup yatırıyor beni . başkanı alıyor eline . en sevdigim kısıma geldik diyor . başkan tam kalkmamıs daha . kalkarsa ayıp zaten boyle manzaraya. kelimenin tam anlamıyla vakumluyor . zevk almaya başlıyorum biraz. sonunda diyorum . zevk alamazsam dayanamam buna daha fazla. anın keyfini çıkartıyorum . başkan tahriklere kapılıyor . müge doğruluyor . eliyle tutarak ustune oturuyor . bacaklarını geri atmak icin agırlıgı bana veriyor. bagırsaklarım çıkacak sanki . tum agırlıgı ustumde. sonra başlıyor zıplamaya . her seferinde toplarım eziliyor biraz. müge zıplıyor. oda çıkarttıgı sesle inliyor. 2 dakka sonra dayanamıyor uzanıyor . başkanı tutup doğrultuyor beni . küçükken hocanın kulagımdan tutup sürüklemesine benzetiyorum . veriyorum başkanı . vucudunun dalgalanmasını izliyorum . daha sert vuruyorum . 15 dk sonra boşalıyorum . nefes nefese mügenin yanına atıyorum kendimi . müge gülüyor durmadan. peceteyle karnındaki spermleri siliyor . ben bişey anlamadım ama hadi bi daha diyerek başkana saldırıyor . başkan daha ne yapsın ?

14 haziran 2011

evin önüne geliyoruz . hiç mi gürüşmeyecez artık diyor aylin . kuralları biliyorsun diyorum . senin iyiliğin icin bu. ara ama arada diyor gözleri dolarak . arayacam diyorum şu iş bitsin tekrar görüşecez. iniyor arabadan . hızlıca eve yürüyor . içeri girince aglayacak biliyorum . eve dönüyorum tekrar. bu istanbulun trafigi bitmez mi hiç . mehmet arıyor . abi nöbetten önce zamanım var biraz bişeyler yiyelim mi diyor. tamam nerdesin diyorum . eve yakınım abi okmeydanına gel. alıyorum mehmeti. en yakın pizzacı hemen. annemin yemeklerini özledim . patron arıyor . akşam 8 de evime gel yemege gidicez.

saat 7.30 . evine geliyorum patronun . içeri giriyorum . giy şunları diyor. yatagın üzerine takım elbise çıkarıyor. giyiyorum . kravatımı baglarken sesleniyor . yardım et fermuarımı çekemiyorum . fermuarını çekiyorum . ne yaptın bugun diyor. oyle evde takıldım . uyudum biraz diyorum . tamam şu aralar yogunum işlerim bitince seninle ilgilenicem diyor. önemli degil sen işlerine konsantre ol diyorum . bak diyor sana guveniyorum ama senet aramızda guven anlasması gibi dusun . yaramazlık yapmaman icin . anlıyorum diyorum . kahpeligini nasılda biliyor .

eylul 2007 .

o gece mügeye aralıklı 3 posta atıyorum . yorgunluktan nasıl uyuya kaldıgımı bilmiyorum . sabah uyanıyorum . nerde oldugumu hatırlayamıyorum bi sure. sonra geliyor aklıma hersey . doğruluyorum biraz müge yok . çekmecenin uzerinde bir zarf. açıyorum 600 lira. bu sadece başlangıc yazan bir not . hiçbirşey koymuyor o parayı aldıgımda koydugu kadar. onurunu sattıgında nasılda kolay kazanılıyor para ..

iniyorum aşağı . bir tane hizmetçi . günaydın efendim diyor . müge hanım çıktı mı diyorum . az önce çıktı efendim diyor . bişey dedi mi bana ? hayır efendim .kahvaltı yapmak isterseniz bekletiyorum kahvaltıyı . yok sagol diyorum . burda daha fazla durmayı midem kaldırmayacak. çıkıyorum yukarı . giyiniyorum . çıkıyorum dışarı . insan yarmaları yok . nasıl gidicem ben eve ? arıyorum mügeyi. açıyor günaydın hayatım diyor. günaydın diyorum . eve gidicem de çocuklar birini yollayabilirmisin ? canım kal biraz daha akşam gelicem zaten . anlaşma boyle degildi . sadece istedigi zaman gelip sonra gidecektim . zaten gece kalarak bile kuralı bozmustuk . canım eve ugramam lazım diyorum . tamam diyor yolluyorum hemen . aksam gelmemi istiyormusun tekrar ? yok canım dinlenebilirsin bugun . dinlenebilirsin diyince kasıklarımın agrısını hissediyorum . hayatımda hic bu kadar uzun sex yapmamıştım bırak sexi 31 bile çekmemiştim . giriyorum içeri tekrar bekiyorum biraz. kahve istiyorum hizmetciden . yudumluyorum . icimde hala aynı huzursuzluk .

eve gidiyorum . yatıyorum . birkaç gün telefonla arayıp konusuyoruz sadece . işini biliyor . baştan beni sıkıp kaçırmak istemiyor . çok sıkıcı . oysa ben çalışmak istiyorum istedigim bu degil . boyle devam ediyor bi süre ama evinde kalmıyorum artık . kalırsam daha fazlasını isteyecek biliyorum . güzel gidiyor simdilik jigololuk .

2 ekim 2007

hayatımdaki değişimlerin yıl dönümü . çoculugumu gençliğimi bırakışımın yıldönümü. hayallarimi satışımın yıldönümü . baba olmamaın koca olmamın yaşlanmaya başlamamın yıl dönümü . babam olmaya başlamamın yıldönümü . babamın ölüm yıldönümü . düşünüyorum biraz babam hayatta olsa ne yapıyor olurdum diye. belki zorla çalıştırıp öss e girerdim . belki iyi bi universite kazanada bilirdim . belki simdi başka bir şehirde baba parasıyla da okuyabilirdim . yollayacagı üc kurusu sigaraya ickiye yatırabilirdim . aradığında öfleye püfleyerek telefonunu açabilirdim . yada anketler formlarda babanızın meslegini memur diye hala işaretliyor olabilirdim . belki de sizin gibi olup boyle hikayeler okur vay amk adam jigolo olmus daha burda davasını yapıyo bize diye iç geçirebilirdim . ama yok . gitti . dönüşü olmayan bir yerde. sevmesemde gitti . üstümden golgesi kaktı sanki surekli sırtımı yasladıgım agacın . ağlamıyorum . bak ben varım diyorum ziyarete gelenlere. ben geçindryorum bu evi artık . sonra yaptıgım iş geliyor . yuzlerine bakamıyorum daha kötüsü babamı hatırlıyorum . acaba yukarda bu işle ugrastıgımı biliyormudur . bir korku kaplıyor icimi . ben sana ailemi bıraktım sen kendini satarak kirli paralarınla mı onları ekmek goturuyorsun dedigini duyuyorum . ben sana bugune kadar boyle bir şerefsizlik yap diye mi baktım dedigini duyuyorum . zor atıyorum kendimi odama . hiç böyle düşünememiştim . varlıgını hissediyorum sanki odada . beni azarladıgını . gece zor oluyor . herkes babamın olumunden dolayı bu halde oldugumu zannediyor . oysa ben ölmüş olamamasında korkuyorum .

kasım 2007

bir ay boyunca hafta 2-3 defa gidiyorum mügenin yanına . garip istekleri oluyor bazen . mesela bir defa hizmetcinin onunde sevişiyoruz . nasıl utandıgımı hala hissedebiliyorum . bir defa kelepce kullanmıstı . çok değişik fantezileri var . bir defa anal istemişti . nasıl bir zevk anlayışıysa artık . hiç yapmadım daha once diyor dogru soyluyorsa . epek bir bagırdı o gece . korktum bi ara kapı çaldı . polis felan mı geldi gurultu icin diye . anal değişik bir duygu . poşetleşmiş vajinasından daha çok zevk veriyor ama teklikeli iş . oradan neler çıktıgını bilmek mide kaldırıyor .

sabah uyanıyorum . telefon . mehmet arıyor . arada bir araşıyoruz . ama yaptgım işi soyleyemedim ona bir turlu . abi diyor . ben okulu bırakıcam . lan mehmet diyorum ne sacmalıyorsun . bırakıcam abi diyor . lan manyakmısın sen kac gun calıstın sen bunun icin okusana oglum . çok sonra ögreniyorum . bizim mehmet agır ülkücü . kavgaya karışıyor bir kaç kere . kafa göz dagılıyor çocukta . gitmiyor bi sure okula devamsızlıktan kalıyor . babasına soyluyor kaldıgını . ana avrat kayıyor babası . bizimki gururuna yediremiyor . para kazanmam lazım hemen diyor . abi diyor bırakıyorum okulu polislik sınavına hazırlanacam . yakıyorsun oglum gelecegini diyorum . benim kararım abicim diyor bu adamın parsıyla yaşayamam daha fazla . peki diyorum döneckmisin buraya tekrar ? . yok abi diyor evdekilere rest çektim . ilk dönem yurtta kalacam parasını verdik zaten . ikinci donem eve cıkıcam onun icin çalısmam lazım para bitiktricem . manyakmısın diyorum istanbulda nasıl ev tutup para yetistireceksin . bulucam abi bir yolunu diyor kapatıyorum telefonu.

aralık 2007

kazandıgım para aylık 5 bini buluyor . annem soruyor hergun nerden buluyorsun bu parayı diye . bekci olarak çalıstıgımı zannediyor . kardesime bilgisayar alıyorum . gozunun ici parlıyor sevincten . kaldıramıyoruz iki gun kendini bilgisayarın basından . borclar bitiyor . kardesim okuyacak diyorum . ayrı bir hesap acıyorum bankada . aylık para atıyorum oraya. okurken lazım olacak . benim ne iş yapacagım belli olmaz . saat 3 suları . muge arıyor . normalde gece arar hep . çocukları yolladım hazırlan diyor . hazırlanıyorum . giriyorum evine . 3 kadın daha var . kendi yaslarında . arkadasları galiba . bu da herturluaq diyor müge arkadaslarına bakarak .ay çok genç bu diyor kadınlardan biri. kadınlar yiyecek gibi bakıyor . hava atmak icin cagırdı galiba diyorum . biraz poker faslından sonra müge mutfaga cagırıyor beni . bak içerdeki kadınlardan birinin kocası iş yaptıgımız sayılı zenginlerden biri . bugun seni birazcık paylasıcam onlarla diyor . ama boyle anlasmamıstık diyorum . bunun icin anlasma dısı ucret alacaksın zaten diyor . tek seferlik madem kabul diyorum . içeri geçiyoruz . kadınlar ufaktan sırnaşıyor . müge size sevgilimi daha yakından gostermek istiyorum diyor . düğmelerimi koparark bir anda açıyor gomlegimi . şaşırıyorum ama tepki vermiyorum . biri ayol bu bizim kıllılara benzemiyor nerden buldun bunu diyor . bu benim en buyuk kesiflerimden biri diyor müge . sanki piyasaya çıkacak yeni urunu tanıtıyor . kadınlardan bi tanesi ilk benim bayanlar itiraz istemem diyor . beni bir canlı olarak gormuyorlar sanki . dildo gibi hissediyorum kendimi . biri mal durumu ne alemde peki diyor . ne garip bi soru . biri pantolonuma elliyor üstten . kesmiyor fermuarımı indirip eliyle yokluyor . eliyle kavrıyor dısarı cıkartmadan . gozumun icine bakıyor . şekerim ne şanslı kadınsın diyor mugeye . bunları tarlada mı yetistiriyosun diyor . bir kahkaha tufanı . gülerken bile kaprisliler . hepsi birbirinden fazla ses çıkartmaya çalısıyor . çekiyor elini . diğerleri geliyor sırayla elliyorlar . mügeye bakıyorum . almancı dayısında oyuncak gelmis çocuklar gibi digerlerine hava atıyor . ayy çekiyor biri . sanki ilk defa yarrak goruyor

bizim osmanın iki katı ayol diyor biri gulerek . osman kocası buyuk ihtimal . bir tanesi elimden tutuyor . yuksek musadenizle sekerim diyor . digerleri sesleniyor arkadan . ayy kudurmus karı diye . hatun çekiyor beni . yandaki misafir odasına giriyoruz. daha once de yapmıs burda boyle birsey odaları boyle iyi bildigine gore . atıyor iceri . duş aldın mı gelmeden diyor . evet aldım diyorum . beni memnun et bende seni memnun edeyim diyor . işim bu diyorum gulerek . iyi kaptırdım kendimi bu işe . soy beni hadi diyor . ustunde bir kazak . altta kumas pantolon . kazaga elimi atıyorum çıkartmak icin . elime vuruyor bir tane . irkliyorum ne oluyor diye. ay işini de mi ben ogretecem sana kuru kuru mu yapılır ayol diyor . profesyonel jigoloyum ya bende . ozur dilerim diyorum . dudaklarına dogru yaklasıyorum . opuyorum . o ruj kokusu hala burnumda . elini saçlarıma atıyor . oksuyor yavasca . bir elimle göğüsleriyle oynuyorum . biraz daha sert ol diyor bana erkek oldgunu hissedeyim . bu sozu tahrik etmiyor beni ama madem boyle bir is yapıyorum en iyisini yapmalıyım diye dusunuyorum . itiyorum bunu yataga . hızlı bir şekilde tutup kazagını çıkarıyorum . kazagıyla aynı renkte bir sütyen . sertçe yapısıyorum tekrar dudaklarına . arkadan kalcalarını tutuyorum .ayırıyorum gotunu biraz. nefen alması derinlesiyor . hafif bir tokat atıyorum kıcına . ilk defa yapıyorum boyle birseyi . erkek gibi gibi diyor zar zor opusurken . saha sert vuruyorum . milyon dolarlık gote vuruyorum belki işe bak . ben vurdukca kadın sırtımı çiziyor. o çizdikce ben vuruyorum . yatırıyorum yataga sertçe . pantolonunun dugmesini çözüyor hızlıca. elleri titriyor . heyecan gostergesi bu . çıkarıyor pantolonunu benle birlikte . aşağıla beni diyor . anlamadım diyorum . küfür et bana diyor . zorla beni . niye lan manyakmısın diyorum icimden . peki diyorum . sertlikten hoslanıyor belli .sen istedin bunu diyorum . çıkarıyorum boxeri . veriyorum başkanı ağzına . itiyor beni . boğazından tutuyorum . sen istedin bunu . biraz bu vaziyet gidiyoruz. sutyenini sıyırıyorum ama çıkartmıyorum. son olarak kilodunu hızla çıkarıyorum . uzanıyrum ustune . baskan olaya konsantre . hissediyor baskanı ama göğüsleriyle oyalanıyorum ben . sonra yalıyormus gibi yapıp veriyorum baskanı bir anda . beklemiyordu bunu . bir ahh çekiyor . karşıki salon inliyor . aşagıdaki gulme seslerini duyuyorum . sonuna kadar kokluyorum . tekrar .sonra tekrar . kadının gozler gidiyor . bayıldı mı lan diyorum . duruyorum . eliyle çektiriyor beni devam etmem icin . ne piskopatlar var ya. bu pozisyon gidiyoruz biraz. sonra domalıyor . veriyorum baskanı bi aradan gotune vuruyorum . kan topluyor gotu artık . nasıl zevk alıyosa bundan . yatagın ucundan baslıyorum becermeye. nasıl vurduysam . yatagın sonunda bitti iş . ben boşalıyorum peceteye . kadın yıgılıyor oldugu gibi . sert becerdim ama bende tık yok . enerjim yerinde daha .gunumdeyim belki bugun . giyiniyorum . kadın kımıldamıyor . nefen alıyomu diye kontrol ediyorum . çarşaflar elinde sıkmıs duruyor .cantada cuzdanım var diyor . al hepsini ne varsa . açıyorum . yaklasık 1000 lira var. çok bu efendim diyorum . al işte uzatma diyor . alıyorum. iniyorum aşağı . beni gorunce sasırıyorlar . nuran nerde diyor müge. yukarda diyorum . bişey mi oldu diyorlar . yok uzanıyor sadece diyorum . gozleri parlıyor diger iki kadının . müge tamam canım gec otur diyor. 2-3 dk sonra nuran iniyor . zar zor yuruyor . icimden guluyorum .

diğer kadınlar geliyor hepsi birbirinden piskopat. biri suratıma tukuruyor . digeri tokat atıyor . evden bir çıkısım var sanırsın içerde kavga ettim . bel iflas bende . hepsi hardcore istiyor . sonuncusunu zor cıkarıyorum . muge istese yapamayacaktım buyuk ihtimal . cebimde 4 bin para var . salak kocalarının bana haykırıslarını duyuyorum . müge cok tesekkur ediyor . kadınlar isten memnum . anam aglamıs bi vaziyette eve dönüyorum . zevkli ya bu jigololuk .

ocak 2008

sadece aralık ayında 15 bin tl geçiyor elime . mehmet eve çıkıyor birazını ona yolluyorum .siktigimin parasını nereye harcayacam başka. bu arada çoklu çalışıyorum artık . mügenin arkadasları arıyor arada . onlarla da birlikte olmaya başlıyorum . müge çağırıyor bi gun durumdan haberdar . seni yanımda goturuyorum . milletle tanıstırıyorum . sen nasıl baskalarıyla birlikte olursun diyor . bunu sorun olacagını dusunmemistim muge hanım diyorum . kıskançlık değil sadece benim uzerimde otoritesini kaybetmis olması sinirlendiriyor onu . boyle devam edeceksen benim icin calısamazsın artık diyor . kazandıgım para yetiyor daha fazla cekemem bu kahpeyi . müge hanım diyorum . bu işleri bırakıyorum artık . baskalrını becermeyecegimi duymus olması rahatlatıyor biraz onu . normalde pesini bırakmazdım herturluaq diyor . ama bence de degisiklik yapma zamanı geldi artık . ama diyor . benim çevremde başka biriyle gorursem seni o zaman kotu olur senin icin . çıkıyorum kapıdan . kuş gibi hafifim . yuruyorum . ruzgar esiyor .ama temizleyemiyor lekelerimi ..

şubat 2008

işsiz geziyorum bir ay . sıkıntıdan patlayacam . birikmis param var ama hazıra dag dayanmaz. iş arıyorum bi müddet. şerefimle para kazanabilecegim . ama tum işler agır geliyor artık .boyle kolay para kazandıgım bir işten sonra . mehmet arıyor . abi diyor sensiz çekilmiyor buralar . biraz tatil biraz hava degisimi diyorum neden olmasın . anneme veriyorum biraz para idare edin bir aya geri dönerim . çıkıyorum yola . istanbul bakalım neler gostereceksin bana ..

varıyorum otogara mehmet alıyor beni . evine geciyoruz . kopek baglasan durmaz . bodrum katı 1+1 . oglum bu ne diyorum . abi buna yetiyor param diyor . bakalım diyorum . felekten bir hafta yaşıyoruz . hesabı ben ödüyorum hep yuklenmeyelim çocuga .abi diyor nerden buldun bu kadar parayı . anlatıyorum sonunda . nasıl yaparsın lan boyle birşey diyor . abi anlattım işte diyorum mecbur kaldım . bıraksana lan diyo . nasıl satarsın lan kendini . olum bana soyleseydin 3 kurusla gecinirdik ama serefli gecinirdik nasıl yaptın boyle bir şerefsizligi ? cevap veremiyorm . kolaya kactım diyemiyorum . bir kac gun konusmuyor bile mehmet benle . sonra hak veriyor yaptıgım haksızlıga . .

peki artık ne işi yapacaksın diyor mehmet . bilmiyorum diyorum . şöförlük yaparım belki tekrar diyorum . sen ne iş buldun diyorum . ykm de çalışıyorum abi şimdilik diyor . ertesi gün oluyor . akşam mehmet işten çıkıyor . yolu tarif ediyor. avm de yemek yeriz diyor buraya gel diyor . buluyorum yolu . avm e giriyorum . yuruyen merdivenlere geciyorum . yukarı çıkıyorum uzakta bir kadın . tanıyorum kadını bir yerden . yaklaştıkça çıkarıyorum kim oldugunu . aylin bu . o da beni tanımış olacak kıpırdamadan bana bakıyor. merdivenden iniyorum . bana doğru yürüyor . yaklaşıyor . herturluaq ! inanamıyorum ne arıyorsun burda ? arkadaşım diyorum . arkadasımın yanına gelmiştim . mehmet ben aylin beraber yemek yiyoruz . çıkışta beraber biryerelere gidiyoruz . ayline anlatıyorum tum yasadıklarımı . tum bunlara sebep oldugum icin ne kadar pisman oldugumu bilemezsin diyor . kaderim diyorum . kaderim böyleymis senin bir sucun yok.

o gunden sonra aylinle hemen hemen hergun bulusuyoruz . daha yakın tanıyoruz birbirimizi . hafta sonu işim yok diyor bana gidelim istersen . gidiyoruz evi beşiktaşta . şirin bir apartman dairesi . kahve yapıyor aylin . içiyorum ama güveniyorum ayline herhangi bir korku yok icimde artık . aylin o gun yemege neden goturdugunu anlatıyor beni . yemege çift gitmek sadece bi bahaneydi ben senle yakınlaşmak istiyordum . biliyordum diyorum hissettim . o akşam aylinde kalıyorum beraber oluyoruz gece . vucudu çok diri. yatakta o kadar hareketli ki . ben birşey yapmıyorum kendi zorla siktiriyor kendini o derece . inanılmaz zevkli bir kadın . mehmetin yanına gidiyorum ertesi gun . lan ne sikici adamsın diye takılıyor . artık dönmem gerek mehmet diyorum . oglum kal işte ne yapacaksın memlekette diyor . oglum annem kardesim orda . bişeylere ihtiyacı olur gitmem gerekir felan diyorum .sen bilirsin abi diyor. aylinle buluşuyorum gitmeden . aramızda birşeyler var aşk değil ama benzer duygular hissediyorum . vedalasıyoruz . tekrar gelecekmisin diyor. belli olmaz ama gelirim diyorum . benim gelmemi bekleme sende biliyorsun yerimi diyorum . vedalasıyoruz . memlekete dönüyorum

mart 2008

ufak bir magazada ofis boyluk yapıyorum . aldıgım üç kuruş para . çalışmak için çalışıyorum . birikimim var ama gun gelecek lazım olacak onlar biliyorum . boyle geçiyor biraz . ay sonuna dogru istanbula gitmeye karar veriyorum . anne diyorum . istanbulda çalışıcam artık .

nasıl olur oglum diyor . tek basımıza mı bırakıcaksın bizi burda . merak etme anne diyorum . her ay gelecem yanınıza. brşeye ihtiyacın olursa bak amcamgil burda ara onları diyorum . tamam oglum özletmeden gel olur mu diyor . gelecem anne diyorum merak etme . gidiyorum istanbula jigololuga devam edip hiç olmazsa ailemi kurtaracak kadar para kazanmam lazım .

gidiyorum mehmetin yanında kalıyorum biraz. aylini arıyorum sonra . bana iş bulman lazım ..

ayline durumu anlatıyorum . yapamam diyor en başta . sonra razı oluyor . çevren geniş senin biliyorsundur boyle hatunları diyorum . tamam diyor istmeyerek . beni sevdigini biliyorum . sevdigi kisinin kim boyle olmasını ister ki .2 haftaya kalmaz ilk müşterim çıkıyor yaşlı bir kadın . ulan diyorum aylin yaptıgın iş mi . kadına iki posta kaysan olecek . teyze diyorum içimden neyin pesindesin sen bu yaşta. birlikte oluyoruz .teyze çıkarıp 100 lira veriyor . başta fiyat konusmadıgımız icin razı oluyorum paraya. işimiz var diyorum burda . niye bıraktım ki mügeyi ? bu şekilde aylin buluyor ben gidiyorum 1 ay boyunca . ondan sonra artık telefonlar gelmeye başlıyor bana . bu arada aylinle iliskimiz devam ediyor onda kalıyorum bazen de mehmette . zaman gectikce aldıgım para artıyor . bu arada memlekete gitmeyi ihmal etmiyorum . aylık aldıgım para bazen 10 bini buluyor . yaklasık 3 sene boyle yaşıyorum . bu arada mehmet meslek yuksek okulunu bitirip polis oluyor . ilk gorev yeri istanbul . şimdi size gittigim musterilerle yaşadığım bazı olayları anlatıcam .

normalde bana gay ilişki teklifleri de geliyor telefonla . o şekilde çalışmadıgımı soyleyip kapatıyorum . bir gun bir telefon geldi . bir bayan . iliskiye girmeyi istedigini soyledi . peki dedim . yalnız kocam dedi. kocam da bizi izlerse sorun olur mu sizin icin ? anlamadım bayan nasıl dedim . kocam bu işi ayarlamamı istedi . sizin açınızdan sorun yoksa benden farketmez bayan diyorum ( herturluaq) . buluşuyoruz . kocası kıllı boyle bıyıklı birşey. geçiyoruz sexe adam sandalye cekti maç izliyor gibi izliyor bizi . lan diyorum işe bak . aradan zaman geçiyor biraz adam soyunmaya baslıyor . en sonunda dayanamayıp beni de sikermisin diyor . beyefendi o şekilde çalışmıyorum kusura bakmayın diyorum . adam yaklasık 1 lira çıkarıyor bak hepsi senin olur diyor . mecbur alıyorum parayı . nazar boncugu olsun gelmeyecem bi daha boyle ortamlara diyorum . ama gorsen rezillik . kustum kusucam . adam domalmıs bi yandan hadi aşkım diye bagırıyor . öte yandan hatunla opusuyorlar . lan diyorum insanllah cocugunuz yoktur sizin .

bir başka olay aylinin ayarladıgı bir musteri . gidiyorum 30 yaşlarında bir kadın . niye bir jigoloya ihtiyaç duyar anlamıyorum . arkasından annesi geliyor . o gece annesiyle birlikte beceriyorum . annesinin soyledigi bir soz var ki hala unutmam . tam bu kadını beceriyordum. baban bile boyle sikmedi kızım beni artık bu adama baba diyeceksin . her seni sikene baba diyecekse hatunun işi zor diyorum icimden .

başka bir olay . aylinin ayarladıgı musteri . çalıyorum kapıyı . bir kadın açıyor buyrun diyor . aylin hanımla randevu almıssınız onun icin geldim diyorum . kadın ayy bana zenci demişlerdi ama k bakma diyip suratıma kapatıyor kapıyı

hepsinden başka bir olay . yine birgun bayan musterimle iliski anındayım . tam en atesli yeri . tam kapı çalıyor birden . kadın fırlıyor yataktan . kocam geldi diyor . benim göt 3.5 . lan ne yaparım ne ederim . tek çare kullanılmayan bi balkona atıyor beni . balkonda hızlıca giyiniyorum . adam oldururse cesedimi cıplak bulmasınlar diye. 15 dk geciyor kadın gel gel yapıyor giriyorum . kadının el ayak titriyo . ne oldu diyorum . sıkışmış sadece normalde bu saatte işte olurdu. başka biyerde tuvalete giremez bu eve gelmis sıcıp gitti diyor . kendi mi sıctı bizi mi sıcırttı diyorum icimden .

28 mayıs 2011

bankada yaklaşık 140 bin lira var .aileme daha iyi bir ev tuttum. altımda arabam var .mehmetle mecidiyekoyde bir eve cıktık. genel ozetim boyle o tarih icin. musterilerim arasında bir kadın vardi ki zenginligi akıl almaz kadının 48 yaşından duble sarışın . ilişkiden sonra bir kac defa daha birlikte olduk . daha sonra kadın birlikte yaşamayı teklif etti . prensiplerime aykırı diyerek reddettim . sonra aradı bir kaç defa cevap vermedim . aksam markete gidiyorum . arkadan bir araba yaklasıyor ne oldugunu anlamadan alıyorlar beni . siyah bir doblo . kafama birşey geçiriyorlar . enseme bir şey geliyor . uyanıyor başım nasıl ağrıyor . çıkarıyorlar kafamdakini . patron . biraz konusma yapıyor . kimse beni reddetmedi bu gune kadar diyor . o arada mafya vari adamlardan saglam iki uc yumruk yiyorum . kagıt getiriyorlar onume . imzala diyor kadın yasamak istiyorsan . secemiyorum yazıları bile . imzalıyorum . kadın arkasını donuyor . yandaki uzun boylu harif tekmeyi indiriyor . iki uc yumruk yedigimi hatırlıyorum gerisi yok .gozumu acıyorum . gurultu var . oksuruyorum . heryerim curumus sanki . beyaz giyinmis bir erkek geliyor . kımıldayın beyefendi hastanedesiniz . hatırlıyorum yavasca olanları . ertesi gun mehmet geliyor . abi kim yaptı bunu sana ? anlatıyorum olayı . ertesi gun taburcu oluyorum . bir hafta tuvalete zor gidiyorum . aylin ayrılmıyor bir gun olsun yanımdan .

13 ekim 2011

açıyorum telefonu bir ses . çıkaramıyorum bir kadın sesi . buyrun kimi aradınız diyor . yusuf sen misin diyor . evet benim diyorum . 4 sene önce yazlıkta tanısmıstık hatırladın mı diyor ben canan ..

ben canan ..

cananla son gorusmemizden beri ilk defa kalbimin attıgını hissediyorum . ordamısın . evet burdayım hatırladım seni canan . bu kadar yıl sonra seni niye aradıgımı merak ediyosundur buyuk ihtimal .evet diyorum zorlanarak . yazlıkta olanları unutmadın di mi diyor . evet diyorum az oncekinin kopyası bir ses tonuyla . o gunden sonra antalyaya döndüm ben . bir kaç ay sonra hamile oldugumu ogrendim . sevgilimle evlenmek zorunda kaldık mecburen . bir kızımız oldu . gittigim gunler sevgilimle de birlikte oldum senden olabilecegini hiç dusunmedim o gunler adet gunlerimdi diyor . yutkunuyorum . ama buyudukce sana benzemeye basladı . en basta senin gibi sarısındı . tam emin degilim ama senden olabilecegi buyuk bir ihtimal . kalbim zorla atıyor artık . ne yapmamı bekliyorsun diyor . bişey yapmanı istemiyorum . sadece bil vicdan azabu duymak istemiyorum bu konuda . tamam diyorum kapatıyorum telefonu . gozlerim doluyo . kızım mı var benim ?

öncelikle bu yoruma kadar okuyan herkese tesekkurler . yusufun tuttugu gunluk buraya kadar yazıyor . olayın aslını gercek tutarak bazı yerlerde yorumumu kattım . yusuf arkadaşımız geçen hafta boş bir arsada ölü bulundu . bu yaşadıklarını onun gunlugunu okuduktan sonra anlatmaya karar verdim . kendisi her zaman etrafında jigolo olmak isteyen insanların fikrini değistirmek icin ugrastı . her zaman ben dibini de gordum sonunu da bu işten alacagınız ne zevkin ne paranın hiçbir hayrı yoktur derdi . çalıstıgım insanlar kazndıkları parayla sonsuz zevkler tadıp artık hayattan sıkılan insanlar . bunlar oyle insanlar ki zevki almak icin zevkine insan bile öldürür. yusuf kardesim herzaman ölecek gibi yaşardı . ailesine yuklu bir para bıraktı ölmeden . arkadasları cevresi . her zaman kendi yasayamadı hayatı yasasınlar diye çırpındı . yasadıklarını kendimi yerine koyarak anlattım . yorumumdan kaynaklanan hatalar olabilir doğal . gönül isterdi bu hikayeyi yusuf bizzat size anlatsın . ama siz okurken eminim o biryerlerden goruyodur bunu . hikayeyi biraz beklettim çünkü bugun onun doğum günü . burdan doğum gününü kutladıgımı tekrar soyluyorum . 1 hafta dişini sıkamadın sikici oglan . mezarından geldim az önce . toprak kokusu hala duruyor . o bir jigoloydu fakat hayat şartları onu bi işe sokmuştu . şimdi tek istegi olan şeyi tekrar soyluyorum size. jigololuk asla bir meslek degildir . insanın bedenini satması da asla bir ticaret degildir. bunları bir nebze anlamıs olan herkese tesekkur ediyorum ve etrafındaki arkadaslarını da bilinçlendirmesini istiyorum . Sevgilerle Mehmet


Konu linki: http://inci.sozlukspot.com/w/3-senelik-jigolo-hayatımı-anlatıyorum/@herturluaq

0 yorum: