kiz arkadasi olmayanlar gelsin

17 Mayıs 2013 Cuma yazildi.

bu başlıkta sizlere kızlar hakkında biraz ipucu vereceğim.
özet geç diytecek olan okumadan gibtirsin gitsin.

şimdi öncelikle orta sınıf ve düşük güzellikte kızları geçiyorum beyler. size güzel kız tavlamanın altın kurallarını söyleyeceğim. bunları harfiyle yerine getirip de kızı tavlayamayanlar gelsin. ne isterlerse yaparım.

1) öncelikle sakın ve sakın o kızı övmeyin. çok güzelsin, gözlerin çok güzel vs. bu kelimeleri kullandığınız an işiniz biter. çünkü hatun güzel. bu cümleleri kim bilir kaç kez duymuştur. belki bundan bıkmamıştır fakat bu kelimeleri kullandığınız anda onun gözünde çok sıradanlaşırsınız.

2) hayvan gibi kesişmeye çalışmayın. zaten herkes onu kesiyor. siz başka şeylerle uğraşın. o sizi fark etsin. sürekli ona bakarak, gözlerinizle ondan hoşlandığınızı fark ettirmeyin.

3) en önemlisi muhabbet aşaması. kesinlikle soytarılık yapmaya çalışmayın. yeri geldi mi kıza laf çarpın. tatlı tatlı dokundurmalar yapın ama yazmayın. sanki samimi bi arkadaşınızı tiye alır gibi davranın.

4) terslemesini bilin. her şeyine evet olur. sen ne dersen odur demeyin. güzel kızlar hayatları boyunca huylarına gidildiği için terslenmenin ne demek olduğunu bilmeye bilir. en kral hatunu bile terslerseniz afallar. cevap veremez. erkekler bu konuda çok şanslı. çok yakışıklıda olsanız, yeri geldiğinde arkadaş ortamında ilyas salman muamelesi görüp taşak oğlanı olabilirsiniz. bu yüzden siz buna karşı dirençlisinizdir. terslendiğiniz zaman üste çıkabilirsiniz ama güzel bir kız bunu yapamaz. çünkü o konuda tecrübesizdir.

5) muhabbet ortamında zekanızla onu komik duruma düşürebiliyorsanız bunu yapın. ama sinirini bozmayacak şekilde o bile gülsün. ayarı tutturabilmek çok önemli. atıyorum güzel kız bir şeyler anlatıyor. anlatırken yanlış kelime kullandı, ya da kekeledi. yapıştırın abi lafı: 'anlamıyorum seni, sakin sakin heceleyerek anlat.' falan deyin ufak bir gülümsemeyle.

6) kendinizden emin olun. nerelerdeydin sen ya gözükmüyosun hiç falan derse. ne o, gözlerin beni mi arıyordu? deyin ve karizmatik gülüşünüzü yapıp muhabbeti hemen değiştirin. kız sanki size muhtaçmış gibi bir duruma düştü.

7) çok nadir gizemli olun. kafanıza bir şey takılmış gibi yapın bunu çok çok nadir yapın. baktınız kız sizden uzaklaşıyor hemen bu kozu kullanın. yanınzdan geçtiğinde fark etmeyin. selam vermeyi unutun falan.

-ne o hiç pas vermiyorsun?
pas vericek bir pozisyon göremedim. - bunu anlamayan özürlüler için açıklıyorum. burda vermek istediğim mesaj mimiklerim ve el hareketlerimden anlaşılacağı üzre, senden beklenen hamleyi göremedim, ortada bir duygu alışverişi yok anlamında.-

-bana çikolata sözün vardı senin? (burda ona yavşıyormuşum gibi gözüksün diye milletin içinde söyledi kız)
parasını neyse fazlasını vereyim git kendin al hiç uğraştırma şimdi beni. - bu da anlaşılmamış. espri değil bu kızın elinde maskot olmayın diye bu örneği verdim.

8) arada onu şaşırtın sizden beklemeyeceği hareketleri yapın. örneğin o muhabbetten günler sonra:

çikolata alıp verin ona. sigara alırken gözüme ilişti. hala istiyor musun? diyip karizmatik gülüşünüzü yapın. yaptığınız muhabbetleri unutmayan ince düşünürlü biri olduğunuzu sanar.

ve maç bitiyor. güzel kız cepte... size aşık olmama ihtimali yok.

konu linki: http://ccc.incisozluk.cc/w/kız-arkadaşı-olmayanlar-gelsin/

0 yorum: