Osurmak Sanattır

6 Mart 2013 Çarşamba yazildi.


Merkezde işim bitti, bindim otobüse eve gidiyorum. Karnımda bir ağrı başladı. Fazla dayanamadım, daha önce yapmadığım bir şey yaptım ve sessiz bi şekilde osurdum. Ortama yayılan kokunun farkındaydım ama kimse benim yaptığımı bilmiyordu. Kulaklıklarımı taktım ve çevreyi süzdüm. Yüzü ekşiyen kızlar, suçu birbirine atan liseliler, eşarbıyla ağzını kapatan teyzeler…

Cam açanlar, daha çok rüzgar gelsin diye gaza basan şoför, nefesini tutmaktan mosmor olmuş bi kaç amca…
En sonunda bu zevki katlamak istedim ve allaaaaahhhhh nidalarıyla koltuğa sıçtım.

Bu olaydan sonra bir müddet bu tür araçlara binmeme kararı aldım. Fakat bir gün şehir dışına çıkmam gerekti. Otobüse bindim, her yer dolu olduğundan bir kızın yanına oturdum. 12 saatlik yolculuk boyunca, kızın sağ diz yanının benim sol baldırıma her teması titrememe sebep oldu. En sonunda dayanamayıp çek şu ayağını sapık diye bağırdım. Muavin gelip kızı yaka paça dışarı attı. Sonra oluşan sessizliği alkışlamalar bozdu. Herkesle tek tek kucaklaştım. işte gerçek birlik beraberlik kültür anane bu.

Otobüsten indim, bir minibüse el ettim ve bindim. Yine bir kızın yanına oturdum. Beş dakika sonra yanımdaki kız feci bir şekilde osurdu.

Feryat etti adeta. Benden başka kimse anlamadı onun osurduğunu çünkü yan yanaydık ve kendi kıç bölgemde titreşimi hissettim.
Çok güzel kızdı aslında böyle bir şey yapması beni üzmüştü. Daha sonra koku hafiften yayılmaya ve kız da bunun farkında olduğu için kızarmaya başladı.

Tabi Yarim Altin durur mu? Hemen camı açtım ve ayağa kalkarak; hanımlar beyler, az önce talihsiz bir şekilde minibüsün içine osurdum. Burnunuza çürük kavun kokusu gelebilir, aldırış etmeyin. Siz hiç osurmadınız mı? Sen şoför amca, akşam televizyonun karşısına yatıp ntv sporu açtığın zaman, burnunu karıştırırken hiç inletmedin mi ortalığı? Çocukların odada gülmedi mi hiç? Sen, şişman olan kız. Sen hiç deprem etkisi yaratmadın mı zeminde? Klozeti parçalamadın mı hiç? Beni hor görmeyin arkadaşlar, evet osurdum, ama bilinçli değildim. Sadece, osurdum, diyerek gözyaşlarımla beraber oturdum.

Yavaştan bir alkış sesiyle beraber yıkıldı minibüs. Şoför deli gibi kornaya basıyor ve herkes zart zurt osuruyordu. Sonra yanımdaki kızla göz göze geldik. Gözlerini kapatıp bana doğru eğildi. Heyecandan kalbim çıkacak gibi olmuştu. Ben de gözlerimi hafif kapatıp eğildim. Ağzını uzattı hafif araladı, yaklaştık,,, gargh diye bi geğirdi amk kevaşesi kendimden geçtim. Direkt gömdüm kafayı, müsait bi yerde indim.

İniş o iniş…

0 yorum: