Türk kızını bu hale getiren sebepler ne?

22 Mayıs 2012 Salı yazildi.

kimliksizleştirmek değil, türk adetlerinde kadın ve ve kandınsal olgular (bekaret, doğum vb.) kutsal sayılır. kadın ve vajina başlangıçtır, yeniliktir.
bir kelimeyi sürekli söylersen anlamını yitirir, folloş olur, istersen dene. medyada çok var bunun örnekleri, ara sıra bütün köşe yazarları bir kelimeye takarlar mesela. sonra azalarak biter ve o kelime de sözlüklerin tozlu sayfalarına gömülür.
ayrıca kadın namustur.
 şimdi diyeceksin ki benim namusumu kurtarmak millete mi kaldı; orası senin bileceğin iş ama kadının psikolojik ve fizyolojik yapısı da zaten bunu ister.
modern dünya düzeni kadını erkekleştirerek, kadınların bu tür sormalarına neden olarak cinsler arasındaki uçurumu arttırmakta. kadınların erkekleştiği bir ortamda da erkeklerin feminenleşmesi kaçınılmaz bir durum.
herhangi bir sosyal ağa baktığınızda (bu inci veya 9gag olabilir) kadın ve erkekler arasında saçma bir aşağılama ve rekabet görürsün. (türk kızlarının bıyıklı olması, adet gününde sevgilim nasıl kudurdu gibi)
bunun altında yatan en önemli neden bastırılmış eşcinsellik, karşı cinse imrenme, dolayısıyla kendini karşı cinsin yerine koyma ve kendini ondan üstün görme yatar.
 konu çok çetrefilli. tez yazılacak konu aslında.

özet: hepiniz ipnesiniz

Konu Linki: http://tik.tl/903/ccc.incisozluk.cc/e/82415260/

0 yorum: