35 bin lira ve istanbul hikayemi anlatıyorum

22 Ağustos 2012 Çarşamba yazildi.




aralık 2010 ayında hayatımın işini yapıp, 35 bin lira tek seferde para kaldırmıştım. ilk amacım araba almaktı ama sonrasında 5 bin lirayı gider istanbulda yerim, geri kalan parayla da araba alırım demiştim. ama olaylar hiç böyle gelişmedi.

atladım uçağa bastım istanbula. ilk taksimdeki barlarda falan takılıyodum ama sıkmaya başladı. Bi ara paranın 5 binini harcayıp, hala bi gibim zevk alamadığımı farkedince tüm parayı harcamaya karar verdim. 1 haftalık da olsa bi trilyoner gibi takılacaktım.


ilk yaptığım şey Range rover jeep kiralamak oldu. 1 haftalık 4 bin liraya kiraladım. Cepte 26 bin lira para vardı. Taksim'de quba bar da tanıştığım ece yi aradım. Buluştuk senin bu kadar zengin olduğunu bilmiyordum gibi laflar etmeye başladı. Artık ece benimdi. ama ben trilyoner gibi gezdiğim için eceyi o gece sadece gibip bırakacaktım .
bi baktım full ünlü amk. çok da ünlü değiller her gün televizyonda değiller ama hepsi zengin binlerin oğulları veya kızları, geri kalan karılar da orta halli ünlü mankenler. Özgüven bomba tabi bende o an direk yanaştım bi tane mankene. ismini sormayın binler vermiyorum. Ama tam bi afetti. Simsiyah arkaüne kadar uzanan saçlar, hangi ortama arkaürürsen arkaür herkesin bakışı o karıda olacağından eminim.


bikaç tanesiyle tanıştım. sen kimsin kimin oğlusun ne iş yapıyosun muhabbetine döndü. ben de hiç birine yüz vermeyerek. "geziyorum, arada mendil satıyorum" falan filan dalga tutuyodum binlerle. Ne kadar zengin olurlarsa olsunlar o gece en fazla 4-5 bin lria yiyeceklerdi. ama ben ? kalan 90 binin 90ını da o gece yiyebilirdim. Ne kadar benden kat kat zengin olsalarda o gece o oruspu çocuklarının anasını gibecektim.


absinthe satmıyolardı reina'da ama benim için özel olarak getirdiler. Herkes mal mal vodkalar, viskiler içiyodu ama ben türkiye'nin en kral mekanında dünyanın en güzel içkisini içiyodum. Yanaştığım mankene de bi tane ısmarladım. Sonra sarışın bi zengin çocuğu vardı. O bine de ısmarladım ki kanka olalım. Amınıgibtiğim 2 dakka sonra başladı zaten kanka nası gidiyo başka yerlere geçelimmi falan diye

gelen garsonlara 100er lira bahşiş veriyodum. Hepsi arkaümü yalamaya hazırdı. Hesap istedim, hesabınız ödenmiş beyefendi dedi garson. ona da bi 50 lik çaktım gönderim. Amınakoyim ne alaka? benim hesabı burada kim öder? en zengin takılan bendim burda? nası cürret eder? cürreti bırak niye yapar ki böyle bişey oruspu cocugu iyi yapmış da niye yapmış ? kim olduğunu öğrenmem geç olmadı tabi.


kanka olduğum sarışın bin ödemiş hesabı. Bu sefer ben gittim elemanın yanına. Hadi dedim gidelim istediğin mekana. Benim mankene söyledim o da gelmek istedi. hiç cilve bile yapmadı oruspu nereye gidiyoruz dahi demedi. Kapıya çıktığımızda sarışın bininin arabası geldi. Oruspu çocuğu lamborghini murcielago arabaya biniyodu. Rahat benim 1241241 bin katım zengindi bin. Götümden salyalar geldi tabi. araba 2 kişilik olduğu için önden git takip ediyorum dedim. Bi de espri patlattım amk tam fakir ama gururlu esprisi "ama yavaş git yetişemem sana" dedim. Ama tabi hala aralarında en zengin olanı ben sanıyolardı. Benim araba geldi range başladım bu bini takibe.


bilseler ki range kiralık, cebimdeki parayı bala arkae kumarda kazanmışım. anında gibtirederler beni. ama hala cebimde 90 bin lira para vardı. Bi tek bahşiş parası harcamıştım içerde. Mutluydum amk hayatımın en mutlu günüydü. Yanımda rüyamda göremeyeceğim bi hatun, kafam anasının amı kadar güzel, altımda range, kankam tr nin en zengin adamlarından. hayat buydu amk o an içimden bu para bitince banka soyar gene bu oyuna devam ederim demiştim.


başladık karıyla sohbete, ne iş yapıyosun falan dedim. Mankenim dedi. Güldüm. zaten biliyodum şırpıntının manken olduğunu daha önce televizyonda çok görmüştüm. ama sordum tabi. seni daha önce bu ortamlarda hiç görmedim dedi. Ben de çindeydim dedim. demez olaydım amk. başladı çince biliyomusun, yok ben ticaret merkezindeydim ingilizce konusuluyo falan zorla yırtım.


öndeki bini takip ede ede taa ataşehire kadar gitmişiz. bana yol çok kısa geldi tabi. Normalde reina'dan ataşehire yolu bile bulamam amk. ama o kafayla ve öndeki zengin bininin yol gösterişiyle çabucak ataşehire vardık. benim ev burda hadi bende takılalım moduna girdi. Olur dedim eve çıktık ev tek katlı apartman dairesi ama residance. Ve çok büyük bi ev. istanbul ayaklarının altında amk. her bi gibimi görüyon. Mobilyaların fiyatı rahat evin fiyatının 123123 katı o derece.


binlede başladık sohbete ne iş yapıyosun falan. biliyodum gene bunu da görmüştüm televizyonda birsürü şirketleri var amk inşaattan tut çimentoya çimentodan tut demire demiren tut teksile o derece zenginler. bu bin de anca geziyomuş para yiyomuş falan. Fazla kafamız kıyak olmasın diye bire bira getirdi bize. zenginlerde bira içiyomuş orda öğrendim. tabi efes mefes değil farklı bi marka da aklımda tutamadım o derece farklı.


evde muhabbet gırgır şamata binin bi ses sistemi var ateşehiri zıplatır o derece. ses yaltıımı da yaptırmış dışardaki dairelere gitmiyo. Hemen en sevdiğim şarkıları dinlemeye başladım. daha bi ayrı geldi o ses sistemiyle o şarkılar amk. cok güzeldi herşey on numaraydı. daha önceden yaşadığım hayat hayat değildi. ailem orta halden üst olmasına rağmen amelelik yaptığımı anladım.


saat fazla geç olmamıştı. gece 2 falandı. hadi çıkalım dedi benim karı. Çıktık dışarıya çıkmamızla polisin bizi durdurması bir oldu. 2 arabanın şoförünün de kafası milyon. Trafik ekipleriydi bu bin mnden gittiği için ilk onu durdurdular. arkaüm attı tabi paradan değil de ehliyet puanımın düşeceğinden. Bi baktım devam etti bin artık polise ne dediyse bizim arabaya bakmadılar bile. Polis selam verdi . arka oldum tabi ben yola devam ettik.


binler 2 erkek eve geçmedik tabi amk 2 erkek 2 karıydı öyle elemanın evine gittik. Ayrıca kumar masasında olay kaş göz değildi. el işaretiydi. zaten 2 hamle, blöf veya değil. neyse daevam ediyorum.


kadıköye gittik. Fakir mekanı var bi tane barlar sokağı. Yani fakir mekanı dediğim öğrenciler falan takılıyo. Arabaları rexx sinemasının önüne park ettik. 2 de de kapanıyomuş ordaki barlar. Ama millet sokakta devam ediyo falan. Bu oruspu çocuğu zaten doğuştan şekil. yanımızdaki karılar da barlar sokağının en sağlam kızına 200 basar o derece. ben de şekilim tabi sağlam alışveriş de yapmıştım gitmeden önce. Kolumdaki saat dışında herşey orjinaldi ama saat çakmaydı. Ki bu tipde birisinin kolundaki saat çakma mı diye kimse düşünmez. Sokağa bi girdik resmen sokaktaki tüm sohbet durdu amk. herkes bize bakıyo 1-2 kişi dışında kimse konuşmuyo. rahat 100-150 kişi var sokakta ama herkes bize bakıyo o derece şekiliz.


arka oda diye bi tane bar var. Blues falan takılıyolar. Kaybedenler kulubü filminin çekildiği barın hemen yan tarafında. Kapıda kolları dövmeli falan bi tane bin vardı. Boyu da uzundu baya tam oranın elemanı yani. Bizim bini görür görmez buyrunn dedi kapılar açıldı. sokaktakiler bi şoka daha uğradı. sokakta takılanlar zaten barlardan dışarı çıkartılan elemanlar. barlar kapanınca sokakta devam ediyolar ama biz geliyoruz ve bar sadece bize açılıyo.


tüm garsonlar bizim için tekrar işe başladı. Hepsi tip tip bakıyo ama bizde onlara baktığımız zaman hemen yüzlerinde mutlu bi ifade oluyo. Anasını gibtiğimin para yancıları sizi. ufaktan bi bahşiş atmamız için arkalerini verecekler. Neyse bahşiş yığdırdı tabi yanımdaki o bin. benim karı buna yaklaşır diye korktum ama hiç bakmıyodu o sarışının yüzüne bile. beni hala daha zengin zannediyodu. 2-3 bin lira falan bahşiş attık ama hesap bi geldi 50 lira. verdiğimiz bahşişe bak, masanın hesabına bak sevgikoyim.

kankam ( sarışın bin ) benim arabayı bırakalım seninkiyle devam edeim falan ayağına girdi. olur dedim. bunun arabayı kadıköy de bi garaja park ettik. onların evleriymiş. sonra göztepe de biyere gidip bişeyler aldık. Bunlar biraz illegal içkiler içiyolar ama ben içmedim. benim manken tamamen arka oldu amk. bu sefer bastım benim eve. Herkes zumdu benim karı dışında tabi.


karı sana aşık oldum falan ayağına girdi. hee amk ilk günden aşık oldun doğru. parama aşık olduğunu biliyodum ama çaktırmıyodum tabi. eve çıktık hadi gel birlikte uzanalım falan dedim. hafiften sevişmeye başladık. sorulacak soru ya benimki de bakiremisin dedim. heee elin mankeni bakire olacak. kimbilir benden önce kaç kişiye vermiştir.


kondom kullanmayalım sevmiyorum dedi. tamam dedim ama sokar sokmaz boşalırım diye düşündüm neyse boşalmadım bu kısmı da atlayalım erotik hikaye değil bu . sabah kalktığımda sarışın bin gitmişti. numarasını da almamıştım arkaün. ama masanın üstüne kartını bırakmıştı. kartvizit kartvizit değil ki arkaverenin resmen altından pırlantadan yapmışlar. gece boyu reina dan tut en gib mekana kadar takıldık ama hala cebimde 90 bin lira vardı. hemen bi plan yaptım. bi kaç gün daha bu binin parasını yer, ondan sonra kalan parayla memleketime döner arabamı da alırım dedim.


öğlenden sonra 4 gibi aradım elemanı. direk zıpladı yanıma. kanka bu gün napıyoruz falan aslıdna bini sevmiştim kötü bi eleman değildi ama bana kanka demesinin tek sebebi ona para yönünden eşlik edebilecek olmamdı. amk barzosu ceza, tiesto, oğuz yılmaz falan dinliyodu çünkü. o binle hiçbi ortak noktam olamazdı.
kanka senin hatunu bu gün salla benim arkadaşları çağrıayım dedi. Tamam dedim. beşiktaş'a geçtik. starbucks'da oturduk. Ben tabi hemen başladım konuşmaya ben sevmiyorum starbucks falan daha iyi kahve yapan yerler var oralara geçelim falan. Burayı verdim gelecekler dedi. tamam dedim oturduk. okadar da fakir değildim tabi menüsünü biliyodum starbucksın. Chocolate Mocha söyledim. 2 karı bi geldi 2si de şarkıcı. tüm tanıdıklarım bi anda zengin iş adamlarının oğulları, mankenler ya da şarkıcılar olmaya başladı.


biraz fakir modeli takılıp taksime geçtik. istiklalde herkes bize bakıyodu amk. karılar o kadar ünlü karılar değil kimse gelip imza istemiyo ama tüm erkekler bana ve kankama gibecek gibi bakıyodu. travestiler bile gibecemiş gibi bakıyodu o derece.


burda kankam diye anlatmak istemiyorum elemanı. ismini söylemiyim ama hamza diyelim. göbek adı o çünkü binin ve hiçkimse bilmiyo bana söylemişti. hamzaya aslında kanım çok ısındı çok kıyak bi çocuktu biraz barzoydu ama herif o zenginliği cidden hak ediyodu. yaptığı bağışlarla falan değil tabi amk. adam gerçekten para harcamayı da hayattan zevk almayı da biliyodu. Ama bu içinde bulunduğum durum biraz içimi kemiriyodu. farklı biri olmaktan sıkılmıştım. herşey çok güzeldi ama bu benim hayatım değildi. o para bitince gene aktarlara gelecektim. bare 90 bini kurtarıyım ve fazla arka olmıyım diye hamzaya seninle konuşmam gerek, karıları sallayalım dedim. herif hemen tamam dedi amk akşama bildiğin ünlü karı gibecektik ama herifin gibinde bile olmadı.


herife tüm olayları teker teker anlattım. herşeyi. kumar olayını falan filan en ince ayrıntısına kadar. çok şaşırdı ilk. kanka sana çok ısındım lan ben dedi. keşke öyle olsaydı ama bana bunu söylemen iyi oldu dedi. ben de seni sevmesem zaten anlatmazsım eğer istersen 90 bini yiyelim sonra gibtirir giderim ben dedim. ama 90 bini alıp araba almak istiyorum diye anlattım. tamam amk orta halden üstündüm memlekette ama bu kadar ezilmemiştim hiç


neyse bu muhabbetin üstüne daha fazla konuşma geçmedi. ben gidiyorum yarın görüşürüz dedi. eyv kardeşim kendine iyi bak dedim. Ertesi sabah kalktığımda harbi gib gibiydim. 2 günlük arkadaşımdı ama sanki 20 yıllık gibi koymuştu. daha da aramaz bu oruspu cocugu beni dedim. telefonu elime aldığımda 2 cevapsız gördüm. hamza aramıştı. ama geri dönmedim bine. 1 saat sonra bi daha aradı telefonu açtım. olm kapının önündeyim in çabuk dedi. üstümü giyinip hemen aşşağıya indim.


herif bu olayların üstüne yayan gelri falan fakir model takılırız 1 gün sonra aramaz heralde dedim. utancından dolayı geldi diye düşündüm ama aşşağıya indiğimde ferrari 458 italia ile geldiğini gördüm. tabi ben dünkü olaylara dair hiçbişey çaktırmıyorum falan. yat gezisi var bizim arkadaşların gidelim mi dedi. olur dedim. resmen bastık istanbulun dışına amk. gib gibi biyerden kalkıyo yat. oraya vardığımızda zaten ferrariler, porsche lar, x6 lar falan istanbulun jet sosyetesi orda amk. gezi ücretsiz yani biri ısmarlıyo binlerden ama hangisi bilmiyorum


yata bindiğimde 4-5 tane erkek vardı. her biri cix tabi benim üstümde bin liralık giysi olmasına rağmen en tipsizleri benim o derece. bunlar doğuştan mı şekil doğuyo bilmiyorum ama yatın içinde bi havuz var. o kısım sıcak. yani denize giremiyoruz aralıktayız amk. herifler şortla takılmasına rağmen benden şekiller. 4-5 erkek 15-20 tane de karı var. karıalrın hepsi on numara bi tane çirkin olmaz amk. ama özgüvenim bi kere dünden dolayı gitmişti.


yat kalkamdan hamza binine ben gelmiyorum dedim. neden dedi sana dün bazı şeyler anlatmıştım dedim. bu bin 2 sözle feci gaz verdi bana. dediği laf : " buradaki zengin binlerinin hiçbirisi hayatında para kazanmadı. senin cebidne 90 bin lira ve şahsi paran var. babanın parası v.s değil sadece senin paran. ayrıca ben de zenginim ve birlikte takıldığımız sürece o 90 bin lira nın yarısı benim, benim paramın da yarısı senin" dedi. ananısıkıyım bi anda kendimi başbakan hissettim


house falan çalıyodu yattaki dj ama dj karı kaldıramıyo tabi bi karı bile dönüp dj e bakmıyo. hepsi bize bakıyo. Benim de yüz ifadem, hareketlerim herşeyim bi anda değişti. 2 dakka önceki amele herif gitti, tarkan geldi. hemen bi içki alıp ben de oynamaya falan başladım. o özgüvenle yaptığım espriler on numaraydı. karılar bi anda hamza ile benim oturduğum yere gelmeye başladı. 1 tane bin vardı hiçbi karı bakmıyodu ama hiç gibinde değildi. hay amk biri benim etrafımdaki karıları çalacak da gibimde olmayacak. tarardım lan. topluk falan değil de elemandaki biliyo tabi amk akşama 10 kızı birden gibemeyecez bi tanesinden bi tanesi ona düşecek.


hamza beni bi karıyla tanıştırdı. kanka bu benim en yakın kız arkadaşım daha hiç fuhuş yapmadık dedi. o denli yakınım ama istersen sen takıl falan dedi. Karıyla muhabbet başladı. yatta pek ünlü elemanlar yoktu ama karı da çok zengin amk. Hemen çaktım ben durumu tabi. Orda eskort falan para için gelen karılar yok hepsi zengin karıalrın. Karının giydiği ayakkabı benim eskiden sattığım ayakkabı markasındandı. Bi ayakkabı satıyodum eskiden zenginlere 300 lira falan karı vardı o derece ayakkabı. 2-3 günde 1 tane satıyodum ama on numara para kazanıyodum. bi alan 4-5 tane alıyodu zaten amk. Direk o model de olabilir. zaten tr de pek satan yoktu o markayı karı da yüksek bi ihtimal benden almıştı. Yapıştırdım tabi hemen lafı


ne iş yapıyosun demişti ayağındaki ayakkabıyı ben sattım sana dedim. ben almadım hatırlamıyorum falan internetten almış bizimkiler dedi. Tamam işte ben sattım dedim. O marka benim dedim. ayakkabının fiyatı 790 lira binler. şeritlerinde swarovski taşlar falan var. on numara ayakkabılar yani o parayı hak ediyo herneyse. karının babasının çok büyük inşaat firması var. o para hiçbişey yani onlar için.


karı akşama benimdi. bu bi gerçekti ama içimden "lan madem ben bu ortamlara girdim, hepsiyle tanıştım ahbap oldum bunlar tr yi öttürüyolar bunların bi işlerini falan koşturayım hayatımı kurtarayım" dedim. hemen yatın dış tarafına çıktım. kimse yoktu soğuk olduğu için. planlamaya başladım.


lan birisiyle evlenebilirsem sonradan durumu çakar beni boşar ama nafakası bile yeter dedim. ama böyle aptal bi plan üstünde fazla durmadım tabi. neyse ilerleyen ksıımlarda nasıl paralarına ortak olduğumu anlatıcam. Hamza'nın kankası zengin inşaat firması sahibinin kızı pelinin yanına geçtim. öyle sağlam muhabbet ediyorum ki karı resmen bana hasta olmak üzere. özgüven bomba havalarda uçuyorum.


tuttum pelinin elinden bi kamaraya arkaürdüm. kamaranın kapısın kapattım. "aa bu kadar çabuk mu delirdin mi sen * " dedi. olay sex değil ben sana aşık oldum dedim. pelin bence olmadın sadece hoşlanıyosun ama ben de senden hoşlanmaya başladım dedi. ufaktan bi öpüşme ama o kadar seksi öpüşüyo ki günlerdir sexin doruklarına çıkmama rağmen öpüşmeyle boşalacaktım resmen. Ama karıdan en ufak bi hoşlantım yok tabi. sadece kafalamak amaçlı. ama pelin o kadar güzel kokuyo, o kadar güzel bi karı ki hiçbişeyinden iğrenmessin amk bu karının. soğan kebabı yediği çatalıyla bile sevişirim o derece.


gibişmeden kamaradan çıktık. Havuz un olduğu yere geçtik. Ben tabi fakirliğim tuttu hemen lan acaba kaça kapattılar bu yatı diye düşündüm. çünkü rahat 1 günlüğüne 100 bin vermişlerdir amk. ananısıkıyım diyorum içimden ne para ya ne para var adamlarda


akşsevgi peline çaktım tabi. istanbulun en çok çevresi ve parası olan karı düzenli manitam, istanbulun en çok çevresi ve parası olan adam da kankam olmuştu. ben ki resmen yılbaşına incisözlükte girecekken şu yaşadığım duruma bak. sosyalliğin dibine vurmuştum.


hamzaya kanka bendeki para eninde sonunda bitecek ben dönüyorum dedim. ama içimden diyorum ki hadi lan gitme desin, bana bi yerden bi hisse versin falan. Dedi ki kanka madem ticaretten anlıyosun gel bizim xxxxxxx şirketinde sana iş ayarlıyım iyi de maaşın olsun falan. direk okey dedim tabi amk. sanıyorum ki 3-4 maaş verirler on numara yaşarım arada hamzayla takılırım mis gibi bi hayat yaşarım. neyse başladık işe iş geliştirme müdürü olarak.


işe başladım. ama firmada bi taşşağım var görmeniz lazım. kahve makinesi diyorum kahve makinesi geliyo kola makniesi diyorum kola makinesi geliyo. taş gibide bi sekreter verdiler bana. ofisimi sıfırdan dizayn ettiler falan. imza kağıdı bi geldi, işten istifa edersen 2 seneye kadar başka bi ticaret firmasında çalışamassın. ama gibimde bile değil ben burda zaten hayatımı geçirirm dedim. maaş bölümünde de 20 bin lira yazıyodu. bi şok daha oldum ben 3-4 maaş verirler heralde of amk süepr para diyorum 20 bin lira yazıyo ama işten istifa etmem fazla sürmedi...


hamzayla dostluğumuz çok iyi bi hal aldı. bana farklı bi firmalarından da kredi kartı ayarladı. maaşım 20 bin lira ama kredi kartı sınırsız amk ne harcarsam harcıym şirkete giriyo gibimizde değil hiçbişey. 15 gün işte çalıştıktan sonra kanka ne zamandır dışarı çıkmıyoruz gel bi dışarı çıkalım dedi. Hesap benden dedim kahkahaya boğuldu bin. ama sevmiştim lan harbi kıyak adamdı. o para gerçekten o adam için yaratılmıştı.


360* istanbul diye bi mekana gittik. duymamıştım daha önce ama meğer çok ünlüymüş amk jet sosyeteler orda calısıyo. paso yeni insanlarla tanışıyorum. istanbula yerleştiğim 1 ay falan olmuştu ama tanımadığım insan kalmamıştı istanbulda. hamza benim yapmaktan hoşlandığım şeylerden hoşlanıyodu. Restauranttan çıktıktan sonra gel normal insanlar gibi tekrar gidelim barlar sokağına dedim. kadıköye geçtikten sonra incir pub'a girdik. arabayla falan da geçmemiştik ama millet gene gib gibi bakıyodu bize. pek açmadı mekan bebek'e geçtik. ismini unuttuğum bi mekana girdik. herkes on numara kimse kimseyi giblemiyo karılar pası bakıyo falan. o gece de iyi bi fuhuş yaptık ama ertesi gün işe istifamı verdim..
ilk hamzaya anlattım kanka herşey iyi güzel ama ben buraya torpille girdim bu işi hak etmiyorum bana ortak oluyosan birlikte ticaret yapalım, ben de sana yetişeyim hem de mutlu olayım dedim. olur dedi. bu bin ailesine durumu anlatmış falan babası da cok sevinmmiş oğlum ticaret yapacak diye 15 trilyon para çıkmış buna. 15 trilyon sermayleyle iş yapıcaz. bomba para deli para on numara para


beşiktaştaki yalılarına gidip hamzanın ailesiyle tanıştım. herşey on numara gidiyo sınırsız kredi kartım da duruyo. ailesi de beni çok sevdi ama abisiyle pek aramız iyi olmadı. naber naber o kadar sadece. Hamza'yı gibme niyetim hiç olmadı. Kanka araba işi yapalım dedim. Bi ofis açtık, 3-4 üniv mezunu eleman aldık. hangi araba gelirse gelsin satın alıyoduk. 2. el arabaların hepsini alıp 1 lira bile karla olsa satıyoduk. Kara geçmeye başlamamız kısa sürdü. ofis parasını falan aldığımız arabaları çıkartıp 15 trilyon paramız cebimizde kaldı. 30-35 tane de lüx araba vardı elimizde. Çok sağlam kara geçtik 1 ay sürede.


maaşım da yatıyodu hala 20 bin ve sınırsız kredi kartım da duruyodu. Ulan dedim bu hamza ile bişey kötü gitmezse Tr'nin en zenginleri arasına ben de girerim dedim.


normalde sıkıldım falan filan diye hep ben diyodum. Ama bu sefer hamza dedi. Kanka ben çok sıkıldım, new yorka yerleşicem dedi. ne kadar ikna etmeye çabalasam da olmadı. işlerin tamamı senindir. sen devam et ben gidiyorum dedi. aslında süper bi haberdi. Hamza ile hiçbi bağım kalmayacak, üstüne üstlük süper kar yapan bi şirketim, bankada 15 trilyon param olacaktı. o gelen 20 bin maaşı bile giblemiyodum artık.


ananı gibiyim bendeki de mallık ya sen olmassan ben de yapmam dedim. hayatımı dünyamı gibeyim demez olaydım.


kanka ben tek gidicem, istersen şirket parasını al ama sen gelme. dedi bana. niye böyle bişey dedi hiç anlamadım ama dedi pezevenk. ben de gurura bağladım biraz da arkae güvendim arkada pelin falan filan tamam ben de bi gibim almıyorum dedim. şirketin iflasını verdik ve kapattık. parayı da aynen babasına iade ettik.


bi dinleyin amk atlamayın hemen aktar gibi yarrraklara gelme sürecindeyim ama yemek yiyip geliyorum. bu arada şahsi hesabımda 60-70 bin lira falan bi para var. şirket arabalarından birini de ben aldım. kredi kartım da duruyo hala iyi bi haldeyim yani bi sıkıntı yok. ama düşüş sürecini anlatıcam yemek yiyip geliyorum


hamza'yı yolcu ettik. Hamza gitti. Bankada 70 bin param vardı. Altımda şahsi range rover'ım ve sınırsız kredi kartım. ayrıca hala 20 bin geliyodu. Bu sefer hızlı haraket ettim. hamza zaten gitti, kredı kartı da kesilir maaş da dedim. Pelin i bi kaç kez aradım ama telefonlarıma cevap vermedi. yeni bi ofis açıp araba işine davam edecektim. mal gibi iflasını verdik herif al senin olsun demişti aklımı beynimi gibeyim..


ofisi açıp o kredi kartıyla bi güzel döşedim. Kredi kartının marketteyken patladığını anladım. pek gibimde olmadı açıkcası biliyodum böyle oalcağını. maaş da gelmeyecekti artık biliyodum. ilk zamanlar ufaktan işler yapmaya başladım. 206, a4 falan filan. Ama bi anda para suyunu çekti. 3-4 arabam ve 2-3 bin lira param vardı. Bi sabah ofise geldim. garaja inip arabalara baktığımda...


arabaların resmen anası gibilmişti. camları inmiş, motorlarına zarar vermişlerdi. gibsen yaptıramazdım cebimdeki 2-3 bin lirayla. hamza numarasını değiştirmemişti. hemen hamzayı aradım ama olayı anlatmadım sadece ses tonundan anlarım demiştim. ama ses tonu gayet iyiydi onunla bi ilgisi yoktu.


ertesi gün hamza beni aradı. kanka böyle böyle bişey başına geldi mi dedi. Abim yaptırmış sanırım dedi. işleri bu denli gibeceğini hiç düşünmemiştim. Göt gibi kaldım ortada. arabaları bu halde satsam ofisin 1 aylık kirası bile etmezdi.


zengin kontratı yaptığımız için ofis kira sözleşmesinde süre yoktu. ofis sahibini aradım cıkıyorum dedim terslik çıkarmadı. bi kaç gün mal mal takıldıktan sonra hamzayı aradım. işlerin anasını gibtim, cebimde beş kuruş para kalmadı dedim. para mı istiyosun? dedi hayır dertleşmek için aramıştım ama sanırım hiç gereği yokmuş dedim. telefonun içinden hattımı çıkarttım. tabi sağlam bi nuamra almıştım 0532 xxx xx xb gibi bi numara jenerikti yani. attım amk hattını da çöpe. döndüm memlekete.


neyse bi daha aramadım hamzayı. herşeyi satıp borçları kapattım. bi kere face den beni bulup mesaj atmış. mesajı hiç okumadan sildim, face i kapattım. şuan farklı bi soyisim ile kullanıyorum


hamza nın ailesi halen zenginlik firstünde. oruspu cocugunun babasını her gün tv de hala görüyorum. hamzadan haberim yok newyorkda mı tr de mi bilmiyorum


aklımı gibeyim işte herif devam et demişti bana gib gibi gurur yaptım arka tavanda zaten yine yaparım dedim ama olmadı

hamza'nın resmen altın ve pırlantadan yaptırdığı kartvizit hala duruyo. bunu gibsen taratmam ama numarası hala aynıysa ulaşabilirim bine. face i de var ama ulaşmam

sağolun beyler ama hikaye gerçektir.